Investor in Customers 

Wij vinden het belangrijk om te leren van uw ervaringen. Daarom hebben wij Investor in Customers gevraagd om onderzoek te doen naar onze dienstverlening. Ontvangt u een e-mail om de vragenlijst in te vullen? Dan hopen wij dat u meedoet. Het invullen van de online vragenlijst is anoniem en duurt 5 tot 10 minuten. Nog vragen? Stuur dan een e-mail naar marketingnl@intrum.com.

Intrum koopt geldvorderingen Arenda

Op 1 september 2018 heeft Arenda haar geldvorderingen verkocht en overgedragen aan Intrum Nederland B.V. Intrum is hiermee eigenaar geworden van deze geldvorderingen en heeft het recht het openstaande saldo bij u te incasseren.

Situatie tot en met 31 december 2018
U kunt uw lening gewoon aflossen zoals u gewend was en voor vragen neemt u contact op met de Arenda Servicedesk. Klik hier voor alle contactgegevens.

Situatie vanaf 1 januari 2019
Vanaf 1 januari 2019 gaat u direct aan Intrum betalen en is Intrum uw aanspreekpunt voor al uw vragen. Vóór die tijd krijgt u uiteraard een brief met alle informatie en uitleg die u nodig heeft.Verder verandert er niets voor u.
U kunt uw lening gewoon aflossen zoals u gewend was en bestaande registraties bij Bureau Krediet Registratie te Tiel zullen blijven bestaan.

Heeft u vragen over de verkoop en overdracht naar Intrum? Bel dan naar telefoonnummer 088-2225400, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Of stuur een email naar steluwvraag@intrum.com.