European Payment Report 2020 

De corona uitbraak heeft wereldwijd effect op de economie. Wat merken bedrijven daar nu al van en hoe zien zij de toekomst? Lees het in het European Payment Report 2020. Klik hier

Wanneer schakel ik de hulp in van een incassobureau?

Als een klant zijn rekening niet betaalt, kunt u een incassobureau inschakelen om voor de invordering van de schuld te zorgen. Wat is hiervoor echter het juiste moment?

Hoewel er geen vast moment bestaat die bepaalt wanneer een incassobureau inschakelen het beste is, is het verstandig om in een vroeg stadium contact op te nemen met een incassobureau. Dit verhoogt de kans op inning van de vordering. Een incassobureau inschakelen betekent zeker niet dat de relatie met uw klant schade oploopt. Wanneer de klant zijn verplichtingen niet nakomt, kunnen experts van Intrum juist helpen bij het oplossen van eventuele problemen door een professionele benadering en het doorlopen van de juiste procedures.

Voordelen inschakelen incassobureau

  • Snelle vordering van openstaande tegoeden
  • Resulteert in beter betalingsmoraal van debiteuren
  • Behoud van goede relatie met uw klant
  • Voorkomen kostbare gerechtelijke procedures
Wij helpen u om succesvol te zijn, door voor uw klanten te zorgen

Specialisten van Intrum helpen u graag

De professionals van Intrum beschikken zowel nationaal als internationaal over veel kennis en ervaring. Zij begeleiden u tijdens het hele incassotraject. Door ons als incassobureau in te schakelen bespaart u zeker tijd en geld. Kenmerkend aan onze werkwijze is dat wij u helpen, door voor uw klanten te zorgen. Deze zorgzaamheid uit zich in een betaaloplossing op maat voor uw klanten. 

Incassopakketten

Een incassobureau inschakelen kan per afzonderlijke situatie. Intrum biedt daarnaast abonnementsvormen aan. Het betreft op maat gemaakte pakketten voor de ZZP-er tot internationaal opererende bedrijven. Met vestigingen in meer dan 160 landen helpen wij u internationaal met innen van niet betaalde vorderingen.