Intrum publiceert European Payment Report 2021 

Wat zijn de gevolgen van de corona-uitbraak op betaaltermijnen? Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang? De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. Download het rapport nu gratis hier

Tester Operations bij Intrum

Heb jij een nauwkeurig oog voor kwaliteit binnen een IT-omgeving? Is het voorbereiden en uitvoeren van functionele- en acceptatietests op software jou op het lijf geschreven? Wij zijn op zoek naar versterking in de vorm van een Tester Operations!

Waarom werken bij Intrum?

Bij Intrum groei je door het verschil te maken. Dat doe je in een internationale omgeving en in een ondersteunende cultuur waar inspanning telt. Onze kernwaarden Empathy, Ethics, Dedication en Solutions geven ons zeer waardevolle richtlijnen voor het opereren in de wereld van credit management en financiële dienstverlening. Het bevat de visie van een bedrijf dat het voortouw neemt in het creëren van een betere economie waarbinnen bedrijven en individuen op een veilige manier krediet kunnen verschaffen en ontvangen.

Intrum is Europa's onbetwiste marktleider op het gebied van credit management, met een compleet aanbod van kredietbeheer en financiële diensten met een sterke basis in incassoactiviteiten. We zijn aanwezig in 24 Europese landen en via ons complementaire netwerk van 160 partners kunnen we bedrijven en organisaties over de hele wereld helpen met ons uitgebreide klantenserviceaanbod. Het doel van Intrum is om de weg te wijzen naar een gezonde economie. Daarbij leveren we diensten die zijn ontworpen om de cashflow en winstgevendheid van klanten meetbaar te verbeteren in een data-driven omgeving.

Als Tester Operations ben je verantwoordelijk voor:

 • Het uitvoeren van functionele tests en acceptatietests op softwareapplicaties, om zo te controleren of ontwikkelingen in de software voldoen aan de gestelde requirements.
 • De ondersteuning van gebruikers binnen de afdeling Operations in het beschrijven van een ontwikkelingsverzoek voor de afdeling IT.
 • Opstellen van een testplan met daarin onder andere de uit te voeren tests, userstories, tijdsplanning en prioritering om zo de ontwikkelaar of applicatietester op de hoogte te houden over de inhoud van de tests, deadline en eventuele acceptatie door de operatieafdeling.
 • Beoordelen en terugkoppelen van de testresultaten, zodat de ontwikkelaar of applicatietester het test- en ontwikkelingstraject met de juiste input kan voortzetten.
 • Het opstellen van een testverslag voor de stakeholders, met daarin de gebruikte test-scenario’s, de uitgevoerde tests en de testresultaten.
 • Het nabootsen van incidenten in de testomgeving door het ontwerpen van de juiste scenario’s, om zo oplossingen voor incidenten in de testomgeving waarheidsgetrouw te kunnen testen en deze incidenten waar mogelijk direct op te lossen of hiervoor de developer in te schakelen.
 • Signaleren van knelpunten in de werkprocessen, procedures, systemen en testmethodieken en het (mede)formuleren van concrete verbetervoorstellen en deze, na goedkeuring, uitvoeren, om bij te dragen aan een efficiënt en optimaal incasso- en testproces.

Wat maakt jou geschikt?

Je kunt goed multitasken, beschikt over een goed probleemoplossend vermogen en bent stressbestendig. Daarbij kun je je eigen werk goed plannen zonder dat je afwijkt van de afdelingsplanning en -prioritering. Je hecht veel waarde aan kwaliteit en bent secuur.

Je hebt een HBO werk- en denkniveau met 2 jaar ervaring in een ontwikkelomgeving.

Wat bieden wij?

 • Prettige werksfeer in een ambitieus en hecht team, met een internationaal netwerk van collega’s;
 • Marktconform salaris;
 • Passende bonusregeling;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • 8,5% vakantiegeld;
 • 28 vakantiedagen;
 • Focus op persoonlijke ontwikkeling.

Interesse?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Michiel Schols, Manager Operational Excellence 06-15318945. Solliciteren kan door voor 8 november a.s. een bericht te sturen naar hrm.nl@intrum.com. We zien je reactie graag tegemoet!