Intrum publiceert European Payment Report 2021 

Wat zijn de gevolgen van de corona-uitbraak op betaaltermijnen? Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang? De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. Download het rapport nu gratis hier

Wij zijn Intrum

Wij leiden de weg

Het doel van Intrum is om de weg te wijzen naar een gezonde economie. Onze kernwaarden Empathy, Ethics, Dedication en Solutions begeleiden ons bij ons dagelijkse werk.

Om de weg te wijzen hebben we buitengewone mensen nodig. Mensen die het verschil willen maken. Mensen die verandering willen zien, een visie hebben en het niet erg vinden om een stapje extra te doen om het resultaat te behalen. We zien kansen waar anderen moeilijkheden zien, we zien uitdagingen waar anderen problemen zien.

De Intrum cultuur wordt gecreëerd door onze toegewijde mensen. Het gaat over geven en nemen. Doe je best en grijp de kansen. Het is veeleisend, maar ook waardevol. Het is betrokken, maar ook ambitieus. Het is vriendelijk, maar ook competitief. Het gaat niet alleen om een baan, maar om een carrière met betekenis.


Werken bij Intrum

Bekijk de openstaande vacatures