Let op: vals sms-bericht 

Wij waarschuwen voor een vals sms-bericht waarin Intrum genoemd wordt. Het bericht is afkomstig van een onbekend telefoonnummer (vb. 5638324383372522). Klik niet op een link in het bericht en verwijder het sms-bericht. Wij hebben melding gemaakt van het valse bericht. 

Supporting you. All the way.

Het kan moeilijk zijn om actie te ondernemen wanneer uw financiën uit de hand zijn gelopen. Veel mensen voelen zich bang of schamen zich dat ze hun schulden niet kunnen betalen. Ze steken hun kop in het zand en hopen dat het probleem vanzelf verdwijnt.

Zo hoeft het niet te zijn.

Bij Intrum begrijpen we dat achterstallige betalingen kunnen voorkomen. We zijn er om onze klanten te helpen weer grip te krijgen te krijgen. In 2022 hebben we 4,4 miljoen mensen in Europa geholpen schuldenvrij te worden en we kunnen jou ook helpen.

Achterstallige betalingen kunnen om verschillende redenen plaatsvinden, van een vergeten rekening tot levensveranderende gebeurtenissen zoals rouw of het verlies van een baan. Elke dag spreken we met ongeveer 250.000 mensen in heel Europa in verschillende financiële omstandigheden en met uiteenlopende mate van schuld. We werken met hen samen om oplossingen te vinden en hen weer op het goede spoor te krijgen.

We zijn trots op onze ethische benadering van schuldinvordering. We luisteren naar je en zullen je helpen weer vooruit te komen, ongeacht de oorzaak van de schuld.

We zijn er voor jou, de hele weg.