Let op: vals sms-bericht 

Wij waarschuwen voor een vals sms-bericht waarin Intrum genoemd wordt. Het bericht is afkomstig van een onbekend telefoonnummer (vb. 5638324383372522). Klik niet op een link in het bericht en verwijder het sms-bericht. Wij hebben melding gemaakt van het valse bericht. 

Ik heb meerdere schulden

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Wij zijn er om u te helpen uw financiën op orde te krijgen. Neem alstublieft contact met ons op, om te bespreken welke opties u heeft.
Wat kan ik doen?

Ik heb veel schulden, wat moet ik doen?

Het is belangrijk om inzicht te krijgen in de hoeveelheid openstaande rekeningen u heeft. Door in te loggen op de portal krijgt u toegang tot uw openstaande rekening. Daarnaast zijn er diverse websites met adviezen, tips en informatie te vinden die behulpzaam kunnen zijn bij het weer op orde brengen van uw financiën. Op www.nibud.nl en www.zelfjeschuldenregelen.nl vindt u vele tips en hulpmiddelen. Reageer in ieder geval altijd op de brieven die Intrum aan u toestuurt, wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing.

Wij willen u graag helpen bij het treffen van een betalingsregeling welke past bij uw situtatie. Ook kunnen we u ook doorverwijzen naar externe adviseurs en organisaties die u kunnen helpen. Neem contact op met een van onze medewerkers, en wij kunnen u naar de juiste richting begeleiden.


Wat kan ik doen?

Wat als ik mijn baan verloren heb, ziek ben of iemand sterft en ik niet kan betalen?

We hebben een gespecialiseerd team om u te helpen. Bel ons om met een medewerker van de klantenservice te praten of neem op een andere manier contact met ons op.


Budgetadvies

Inzicht in uw inkomsten en uitgaven is belangrijk. Zo weet u waar uw geld blijft en hoe u eventueel kunt besparen.

Inzicht in uw inkomsten

Er bestaan handige websites, om eenvoudig inzicht in uw inkomsten en uitgaven te krijgen. Op deze website van het Nibud kunt u uw eigen uitgaven invoeren en vergelijken met de gemiddelde uitgaven van anderen. Dit kost maar een paar minuten tijd en is heel makkelijk. Weet u uw eigen uitgaven niet precies? Dan kunt u het voorbeeldbedrag van Nibud overnemen. 

Inzicht in uw eigen financiële situatie is de eerste stap naar het oplossen van uw schulden. Begin hier vandaag nog mee. 


Incassovrije wijken Den Haag

Woont u in Den Haag en kunt u uw rekeningen niet betalen? Samen met Amargi en Schuldenlab 070 werkt Intrum mee aan een pilot project 'Incassovrije Wijken'.Woont u in Den Haag en kunt u uw rekeningen niet betalen? Samen met Amargi en Schuldenlab 070 werkt Intrum mee aan een pilot project 'Incassovrije Wijken'.

Het doel is 300 Haagse huishoudens met risico op schulden te koppelen aan een vrijwillige buurtgenoot. De deelnemer maakt samen met de vrijwilliger een budgetplan, waarin alle inkomensondersteunende regelingen en –voorzieningen worden benut en waar mogelijk wordt bespaard op uitgaven. De deelnemer blijft zelf bepalen waaraan hij zijn geld uitgeeft.

Het doel van de begeleiding is:

Grip op uw financiën krijgen;
Weten wat u te besteden heeft;
Krijgen waar u recht op heeft.
Gemiddeld gaan mensen hier wel 30 tot 50 euro per maand op vooruit. Deelname is geheel vrijblijvend. Wilt u meer weten? Bel ons nu op 088 - 020 18 88.
Intrum benadert in dit project pro-actief klanten met openstaande rekening met de vraag of ze mee willen doen aan deze pilot.  Voor meer informatie zie ook de websites van Schuldenlab 070 en Amargi.