Ik heb meerdere schulden

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Wij zijn er om u te helpen uw financiën op orde te krijgen. Neem alstublieft contact met ons op, om te bespreken welke opties u heeft.
Wat kan ik doen?

Ik heb veel schulden, wat moet ik doen?

Het is belangrijk om inzicht te krijgen in de hoeveelheid openstaande rekeningen u heeft. Door in te loggen op de portal krijgt u toegang tot uw openstaande rekening. Daarnaast zijn er diverse websites met adviezen, tips en informatie te vinden die behulpzaam kunnen zijn bij het weer op orde brengen van uw financiën. Op www.nibud.nl en www.zelfjeschuldenregelen.nl vindt u vele tips en hulpmiddelen. Reageer in ieder geval altijd op de brieven die Intrum aan u toestuurt, wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing.

Wij willen u graag helpen bij het treffen van een betalingsregeling welke past bij uw situtatie. Ook kunnen we u ook doorverwijzen naar externe adviseurs en organisaties die u kunnen helpen. Neem contact op met een van onze medewerkers, en wij kunnen u naar de juiste richting begeleiden.


Wat kan ik doen?

Wat als ik mijn baan verloren heb, ziek ben of iemand sterft en ik niet kan betalen?

We hebben een gespecialiseerd team om u te helpen. Bel ons om met een medewerker van de klantenservice te praten of neem op een andere manier contact met ons op.