Let op: vals sms-bericht 

Wij waarschuwen voor een vals sms-bericht waarin Intrum genoemd wordt. Het bericht is afkomstig van een onbekend telefoonnummer (vb. 5638324383372522). Klik niet op een link in het bericht en verwijder het sms-bericht. Wij hebben melding gemaakt van het valse bericht. 

Wat kan ik doen?

Ik heb gratis schuldhulp nodig

Als u financiële moeilijkheden ondervindt, zijn er gratis opties voor schuldhulp beschikbaar voor u.
Ik heb gratis onafhankelijk schuldhulp nodig

Wat zijn mijn opties?

Onafhankelijke organisaties bieden gratis deskundig advies over schulden, waaronder advies over leningen, advies over studentenschulden, advies bij werkloosheid of laag inkomen, hulp bij schulden na overlijden en algemene schuldstress.

 

Klik op de onderstaande link voor een lijst van organisaties die gratis schuldhulp bieden.

 

Als u contact opneemt met een van de onderstaande organisaties en ontdekt dat zij u kunnen helpen, laat het ons dan weten, want dit stelt ons in staat om u wat ademruimte te geven om een plan uit te werken dat het beste past bij uw individuele situatie.

Contact

Ik heb veel schulden, wat moet ik doen?

Krijg een overzicht van uw account

Door in te loggen op het selfserviceportaal krijgt u een overzicht van uw account. U kunt de tool voor inkomsten en uitgaven gebruiken om te zien hoeveel u zich kunt veroorloven om terug te betalen op basis van uw inkomsten en uitgaven.

 

U kunt maandelijkse regelingen opzetten op basis van uw inkomsten en uitgaven of eenmalige betalingen doen. U kunt ook contact opnemen met een van onze klantenservicemedewerkers.

Contact