Werken bij Intrum: ontwikkel je carrière

Werken bij Intrum

Wat wij doen? Wij helpen anderen. We helpen mensen met schulden om hun financiële moeilijkheden achter zich te laten. We helpen bedrijven zodat hun facturen worden betaald, en zodat zij kunnen groeien, medewerkers aannemen en succesvol kunnen worden. Als internationaal marktleider in kredietdiensten, met ruim 10.000 medewerkers in 25 landen, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

 

Een baan bij ons, dat betekent samenwerken met de beste mensen, de interessantste opdrachtgevers, de recentste innovaties op de markt en de hoogste ethische normen. Het betekent ook werken in een sterk internationale omgeving, met collega's in 24 verschillende landen in Europa en Latijns-Amerika.

“Ik krijg heel veel verschillende mensen met verschillende karakters aan de lijn. Wat je daarvoor nodig hebt, is empathie. Ik luister goed en help mensen te betalen en uit de problemen raken. Wat ik het leukste vind aan de job, is het sociale aspect. Je belt heel veel, praat heel veel en je gebruikt je talenkennis. De collega’s zijn supervriendelijk. Je wordt begeleid door een team coach. Het is een heel dankbare job die ik ook aanbeveel aan vrienden.”

Caitlyn, Customer Advisor

Next Generation-programma: solliciteer nu voor ons programma voor afgestudeerden voor 2023

Wil je een carrière waarmee je ook echt een verschil kunt maken? Wij zijn op zoek naar toekomstige leiders en analisten om onze activiteiten en onze sector beter te maken. Ons internationale programma voor pas afgestudeerden duurt twaalf maanden en biedt je de kans om je vaardigheden aan te scherpen en een bevredigende carrière uit te bouwen.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen voor ons team

Zinvol werk

Wat wij doen? Wij helpen anderen. Dat geeft werken bij Intrum een diepere betekenis.

Ondersteunende bedrijfscultuur

We zijn aardig, maar we geven je ook graag een uitdaging. En we zijn veeleisend, maar je krijgt van ons alle steun. Werk samen met anderen die even enthousiast zijn en dezelfde ethische waarden delen.

Kansen om te groeien

We bieden tal van kansen om carrière te maken, je te specialiseren of zelfs iets anders te doen, zowel in je thuisland als internationaal.

Onze waarden

Empathy
Ethics
Dedication
Solutions