Facturatiebeheer

Wanneer u kiest voor de facturatiediensten van Intrum, dan profiteert u van de deskundigheid van een wereldwijde specialist in kredietbeheer. We helpen uw bedrijf vanaf het moment waarop de factuur wordt verstuurd tot het geld op uw rekening staat. U kunt uw kredietrisico beperken, uw facturatiekosten verminderen en uw inkomsten uit verwijlinteresten en herinneringen verhogen.

 

Ook al versturen wij namens u facturen, het blijven uw klanten. U beslist dus over de uitvoering van het facturatieproces. Of, als u de facturen zelf wilt versturen, kunt u ons de administratiegegevens bezorgen en dan nemen wij de opvolging voor onze rekening. Samen vinden we vast een oplossing waar u tevreden mee bent.

Bespaar tijd en geld

Real-time rapportering

Word meteen betaald

Gebruiksvriendelijke online tools


Globale kredietbeheer specialist

Bij Intrum profiteert u van toonaangevende expertise doorheen het volledige order to cash proces. Dankzij een consequent professioneel beheer verbetert u de liquiditeit van uw onderneming van bij het uitsturen van de factuur.

Administratieve last verminderen

Wij beheren alle facturen van uw onderneming, stellen de facturen op zoals het hoort en sturen op het gepaste moment herrineringen als u dat wenst.

Stipte timing verzending facturen

Wanneer de facturatieverantwoordelijke ziek valt of op vakantie gaat, loopt de facturatie bij veel bedrijven vertraging op. Bij Intrum bent u zeker van een stipte timing voor uw facturatie.

Veelgestelde vragen

FAQ - Facturatiebeheer | Intrum

Welke informatie moet er op een factuur staan?

Er zijn duidelijke structurele verschillen in de manier waarop bedrijven met grote kredietverliezen factureren en bedrijven die gewoonlijk op tijd worden betaald. Dus wat kunt u beter doen?

 

Lees hier meer over de dienst >

“Wij beheren alle facturen van uw onderneming, stellen de facturen op zoals het hoort en sturen op het gepaste moment herrineringen als u dat wenst.”

Guy Colpaert, Managing Director Intrum Benelux

Wat mag u verwachten?

 • 1

  Klik op de knop in deze webpagina en vul de velden in het webformulier in. Klik op "verzenden" en uw aanvraag is vertrokken!

 • 2

  Nadat alle gegevens over uw type klanten (B2B/B2C, Nationaal/Export,…) zijn verzameld, stuurt uw accountmanager u een prijsvoorstel. U ontvangt binnen 48u reactie.

 • 3

  Nadat wij uw gehandtekende contract ontvangen, sturen wij u login gegevens voor ons online portaal en heldere instructies voor het transfereren van dossiers.

 • 4

  U kan van start! Via het online portaal bezorgt u uw dossiers in een handomdraai aan Intrum. De door ons ondernomen acties en geïnde factuurbedragen krijgt u te zien in een duidelijk overzicht.


Profiteer van de expertise van de markleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf