Waarom kiezen voor Intrum als uw incassopartner?

Met kantoren in 24 Europese landen en Brazilië is Intrum door zijn aanzienlijke geografische voetafdruk en omvang en zijn toonaangevende ethische manier van zakendoen, de ideale partner.

  1. Compliance - Altijd op de hoogte van de recentste wet- en regelgeving, zodat u zeker weet dat alle incassoprocessen ethisch verlopen.
  2. Flexibiliteit - Incassoprocessen op maat betekenen dat u uw geld sneller krijgt, terwijl uw klanten profiteren van een uitstekende dienstverlening. We zijn er zowel voor kleine als grote bedrijven en zowel voor b2b als b2c.
  3. Klantenbinding - We weten hoe we moeten praten met iemand die schulden heeft. We weten hoe we bedragen kunnen innen en er tegelijkertijd voor zorgen dat de relatie met de klant behouden blijft.
  4. Tijdbesparend - Het kost tijd om onbetaalde rekeningen op te volgen. Laat dat maar aan ons over, zodat u meer tijd hebt om te doen wat u het beste doet.
  5. Data, analytics en technologie - Door onze gespecialiseerde focus investeren we fors in de vereiste tools, data en technologie. Daardoor kunnen we voor elk individueel geval een aangepast incassoproces hanteren en samenwerken met klanten om de beste oplossing te vinden.
  6. Internationaal - We verwerken internationale vorderingen en hebben onze eigen internationale incassoafdeling.

Lees meer over onze diensten en over hoe we u kunnen helpen.