Onze waarden

Empathy

Onze activiteiten draaien om mensen. Wij creëren waarde voor zowel bedrijven als de samenleving. Elke situatie is uniek en heeft zijn eigen sociale en economische realiteit. We doen ons best om begrip op te brengen voor mensen, voor verschillende standpunten, en om anderen – onze opdrachtgevers, hun klanten en onze collega's – altijd met waardigheid en respect te behandelen. Door onze begripvolle houding kunnen wij meer waarde bieden, vinden wij een diepere betekenis is ons werk, en kunnen we uiteindelijk onze gedeelde missie verwezenlijken.


Ethics

We gaan veel verder dan de regels naleven. We hebben in onze sector een voorbeeldfunctie, en we hebben zowel de kans als de verantwoordelijkheid om nieuwe normen vast te leggen en de perceptie van mensen ten aanzien van kredietbeheer te veranderen. Dat betekent dat wij de taak hebben om een eerlijke behandeling van alle klanten te bevorderen en dat wij samenwerken met opdrachtgevers en partners die onze waarden delen. Om dat te bereiken, hanteren we voor onszelf de hoogste normen van eerlijke en rechtvaardige praktijken, in alles wat we doen.


Dedication

Een van onze belangrijkste troeven is het enthousiasme en de inzet van al onze mensen. Door elke dag opnieuw inspanningen te leveren om het iets beter te doen dan gisteren, brengen we het beste in elkaar naar boven. We groeien als mens en als team en geven zo vorm aan de toekomst van ons bedrijf, wat onze opdrachtgevers en hun klanten meer waarde oplevert. Verandering is in onze wereld een constante, maar we blijven doorgaan.


Solutions

Het belangrijkste is uiteindelijk wat we met onze opdrachtgevers en hun klanten hebben kunnen bereiken. Wat ons van de concurrentie onderscheidt, is onze capaciteit om de beste oplossingen te ontwikkelen en echte win-winsituaties tot stand te brengen. Door een innovatief denkproces en innovatieve maatregelen weten we verwachtingen te overtreffen en worden we in onze sector een vooruitstrevende denker.


Profiteer van de expertise van de markleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf