Incasso in meerdere landen – de uitdagingen van de sector

Bedrijven die in meerdere landen facturen moeten innen, hoeven niet te jongleren met verschillende contracten en overeenkomsten.

De in Dublin (IR) gevestigde wereldwijde incassodienst van Intrum staat opdrachtgevers bij die op meerdere locaties in Europa activiteiten uitvoeren. 

Intrum heeft de ervaring, de lokale kennis en is groot genoeg om overal een effectieve en wettelijk conforme dienstverlening te kunnen bieden. We beschikken over een gestandaardiseerde organisatie en werkwijze in lokale markten en zorgen ervoor dat we op de hoogte zijn van lokale trends en wetgeving, en tegelijkertijd bieden we de schaal en de efficiëntie van een Europees partnership.

Uw proces voor debiteurenbeheer stroomlijnen biedt u meer flexibiliteit. Onze uniforme werkmethode zorgt voor meer efficiëntie, transparantie en voorspelbaarheid. 

Wat zijn de voordelen?

Marktkennis en -inzicht

We investeren fors in de middelen en de opleidingen die nodig zijn om effectief en discreet betalingen te innen. Tot onze marktkennis behoren unieke scorecards en toegepaste analyses. In combinatie met activiteiten op maat in de gebieden waar u actief bent, gebruiken wij dit inzicht en deze expertise om uw cashflow te verbeteren, uw werkkapitaal te verhogen en kredietverliezen te beperken.

Gecentraliseerde incassodienst

Onze gecentraliseerde incassodienst geeft u een gestroomlijnd overzicht van uw debiteurenbeheer. U krijgt een internationaal beeld van de toestand van uw vorderingen en van uw belangrijkste obstakels.

Flexibiliteit

Een essentieel voordeel van de incassodienst van de Intrum Hub is dat ze samen met de behoeften van uw bedrijf kan groeien en moeiteloos extra markten kan bedienen naarmate u groeit en uitbreidt naar nieuwe gebieden. U kunt opschalen zonder grote veranderingen.

Klantenservice

We gaan bij onze incassoactiviteiten ethisch en eerlijk te werk. We werken samen met mensen en bedrijven om betalingsplannen op te stellen en hanteren in alle rechtsgebieden de hoogste normen. Onze dienst biedt digitale herinneringen en incassodiensten in meerdere talen, waarbij onze lokale landenteams bedragen innen volgens de lokale wetgeving. We weten dat uw merk, uw reputatie en uw klanten belangrijk voor u zijn. Uw klanten zijn in goede handen, daar kunt u op vertrouwen.

 

Met de Hubservice van Intrum, hebt u toegang tot:

  • één incassopartner voor heel Europa;
  • één IT-omgeving, met een overzicht van alle managementinformatie en rapportering;
  • één aanspreekpunt via een eigen internationale key account manager;
  • één werkwijze, aangepast aan de lokale situatie en die waar nodig gebruikmaakt van de landenteams van Intrum;
  • een klantgerichte benadering en de hoogste ethische normen voor incasso;
  • één overeenkomst voor alle incassobehoeften.


Naast onze resultaatgerichte benadering zorgt Intrum er aan de hand van KPI's en opvolging ook voor dat ons partnership evolueert en zich ontwikkelt. Dat betekent dat u uw strategie voor debiteurenbeheer proactief kunt ontwikkelen.

Vraag nu prijsofferte voor onze internationale incasso >