AI-gedreven incasso van Ophelos

AI & Machine Learning in incasso
AI & Machine Learning in incasso

Ophelos, dat eind 2023 door Intrum werd overgenomen, is een vooraanstaand AI- en technologiebedrijf dat zich richt op het verminderen van openstaande schulden voor zijn opdrachtgevers en het bijstaan van eindklanten die financiële moeilijkheden ondervinden.

 

Hun autonome incassoplatform, met geavanceerde AI- en machine learning-technologieën, spoort uw klanten aan tot betaling via diverse kanalen, met een gepersonaliseerde en empathische klantbeleving.

Toonaangevende AI-technologie

Volledig schaalbaar

Empathische incasso op grote schaal

Best-in-class digitale klantbeleving

AI & Machine Learning in incasso
AI & Machine Learning in incasso

Automatisering incassoproces

Ophelos' "digital first" klantbeleving biedt schaalbare empathie. Klanten kunnen hun account zelf beheren via het intuïtieve Ophelos-platform of snel menselijke ondersteuning krijgen van onze Customer Advisors. Het platform van Ophelos triëert klanten digitaal naar de beste oplossing, waardoor het moeiteloos grote aantallen dossiers autonoom kan beheren.

Optimale aftersales klantervaring

Een best-in-class klantbeleving leidt tot uitstekende zakelijke resultaten. Ophelos biedt een ervaring vergelijkbaar met hoe bedrijven tegenwoordig nieuwe klanten werven, met altijd en overal toegang, op elk apparaat. 

Incasso inzichten

Ophelos biedt een geheel nieuwe manier om in uw gegevens te duiken, met een datarijk analytisch platform dat u volledig inzicht geeft in uw klantenbestand en bedrijfsvoering. Het Ophelos Analytics-platform volgt alle incassoactiviteiten in realtime om u directe inzichten te geven in de schuldafwikkeling van uw klanten.

AI-gedreven incasso platform

Intrum en Ophelos luiden een nieuw tijdperk van autonome schuldafwikkeling in

Samen vestigen we een nieuwe standaard voor credit management, waarbij we de langdurige expertise van Intrum in de incassobranche combineren met de geavanceerde AI-technologie van Ophelos. In plaats van alleen te vertrouwen op traditionele methoden, gebruiken we AI en Machine Learning om grote hoeveelheden gegevens te analyseren, wat leidt tot rijkere inzichten, een hogere betrokkenheid en de beste klantbeleving.

 

 Een nieuw tijdperk in van AI-gedreven incasso >

“Met Ophelos als baanbrekende oplossing combineren we honderd jaar ervaring in credit management met de nieuwste technologische oplossingen. Dit brengt onze maatschappij een stap dichterbij naar een schuldenvrije toekomst”

Guy Colpaert, Managing Director Intrum Benelux

Wat mag u verwachten?

 • 1

  Klik op de knop in deze webpagina en vul het webformulier in.

 • 2

  Nadat alle gegevens over uw type klanten (B2C/B2B, Nationaal/Export,…) zijn verzameld, stuurt uw accountmanager u een prijsvoorstel. U ontvangt binnen 48u reactie van ons.

 • 3

  Nadat wij uw getekende contract ontvangen, sturen wij u login-gegevens voor ons online portaal en heldere instructies voor het overdragen van dossiers.

 • 4

  U kan van start! Via het online portaal bezorgt u uw dossiers in een handomdraai aan Intrum. De door ons ondernomen acties en geïnde factuurbedragen krijgt u te zien in een duidelijk overzicht.