Incassodiensten

Incasso – we helpen u zodat u wordt betaald

Welke incassodienst heeft u nodig?

Een volledige oplossing voor schuldinvordering

AI-gedreven incasso van Ophelos

Ophelos, dat eind 2023 door Intrum werd overgenomen, is een vooraanstaand AI- en technologiebedrijf dat zich richt op het verminderen van openstaande schulden voor zijn opdrachtgevers en het bijstaan van eindklanten die financiële moeilijkheden ondervinden. Hun autonome incassoplatform, met geavanceerde AI- en machine learning-technologieën, spoort uw klanten aan tot betaling via diverse kanalen, met een gepersonaliseerde en empathische klantbeleving.

Lees meer › AI-gedreven incasso van Ophelos

Incasso, waar en wanneer dan ook ter wereld.

Nationale en internationale incasso

Een uniek eigen netwerk om wereldwijd uw openstaande vorderingen te incasseren. En u heeft één contactpersoon in Nederland. Wel zo gemakkelijk. Met Intrum kantoren in 24 Europese landen en een wereldwijd partnernetwerk zijn wij er om u te helpen betaald te krijgen.

Lees meer › Nationale en internationale incasso

Een gestroomlijnde wereldwijde incasso service

Multinational Collections Hub

Heeft uw bedrijf moeite om facturen te innen in verschillende landen? Nu kunt u voor alle rechtsgebieden waar u actief bent terecht bij één incassopartner.

Lees meer › Multinational Collections Hub

Geld innen uit lang openstaande schulden

Schuldbewaking

In plaats van een schuld af te schrijven als niet-invorderbaar, kan u kiezen voor schuldbewaking bij Intrum. Ons monitoringsysteem stelt ons in staat om op elk moment de juiste actie te ondernemen en te garanderen dat de betaling wordt uitgevoerd.

Lees meer › Schuldbewaking

Haal waarde uit vervallen vorderingen

Openstaande vorderingen verkopen

Invorderingen die u als oninbaar hebt afgeschreven, kan nog steeds waarde besloten zijn. Ons Portfolio Investment-team is gespecialiseerd in de aankoop van niet-renderende leningen in alle activaklassen, van niet-zekergestelde schulden tot door vastgoed gedekte kredieten.

Lees meer › Openstaande vorderingen verkopen

Veelgestelde vragen

FAQ - Incasso | Intrum

Waarom zou ik een beroep doen op een externe incassopartner?

Of het nu gaat om kmo's of om grote telecommaatschappijen, financiële dienstverleners of nutsbedrijven: uw tijd wordt het beste besteed aan uw core business, niet aan de opvolging van betalingen. Intrum zorgt voor een zorgvuldig en eerlijk beheer van laattijdige betalingen, zodat u sneller wordt betaald en u zich kunt toeleggen op de groei van uw bedrijf.

Gebruiken jullie mijn naam of die van Intrum?

Dat beslist u. Sommige opdrachtgevers profiteren graag van onze vertrouwde en gerespecteerde naam, maar anderen verkiezen onze 'white-labelbenadering'. In dat geval nemen we in uw naam contact op met uw klanten. U geniet hoe dan ook dezelfde uitstekende dienstverlening, met toegang tot onze technologie, data en analyses.

Hoe kan ik meer informatie krijgen?

Intrum werkt op verschillende manieren met opdrachtgevers samen, afhankelijk van hun behoeften en vereisten. We beschikken over een breed scala van diensten voor zowel kleine als grote en zowel lokale als internationale bedrijven, en kunnen bogen op een lange staat van dienst. Voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat zullen mijn klanten daarvan vinden?

Intrum hecht veel belang aan ethische incassopraktijken en overlegt met mensen en organisaties om betaalbare en haalbare betalingsregelingen op te stellen. We helpen onze opdrachtgevers floreren door de zorg voor hun klanten over te nemen. We weten hoe belangrijk uw klanten zijn, en ze zijn bij ons in goede handen.

Waarom kiezen voor Intrum?

Wereldwijd bereik


Best-in-class schuldbewaking


Hoogwaardige klantenservice


Juridische opties beschikbaar


Profiteer van de expertise van de markleider in credit management

De weg naar een financieel gezond bedrijf


Lees meer