Intrum helpt uw Cost To Income Ratio verbeteren

Bij Intrum leveren we diensten en functies die belangrijk zijn om een duurzame kredietomgeving te stimuleren. Wij bieden een brede waaier aan diensten die zijn afgestemd op de behoeften van banken. In de loop van de jaren hebben wij een uitgebreide ervaring opgedaan in tal van structurerings- en implementatieprocessen. Intrum zorgt ervoor dat bedrijven en financiële instellingen terugkrijgen wat hen verschuldigd is. Dat is het hart van onze activiteit. Wij staan u bij in het verbeteren van de Cost To Income Ratio en het optimaliseren van uw bedrijfsvoering.

Waarom is de Cost To Income Ratio belangrijk?

De Cost To Income Ratio is een van de efficiencycoëfficiënten die gebruikt worden om de efficiëntie van een organisatie te meten. Hij wordt bijvoorbeeld gebruikt om de bedrijfskosten van een bank te vergelijken met haar inkomsten.

Hij kan ondernemers ook helpen om de financiële resultaten te analyseren en te verifiëren op verschillende tijdstippen, om bestaande trends te helpen identificeren.

Uw Cost To Income Ratio verbeteren

De kosten verminderen

De bedrijfskosten verminderen, bijvoorbeeld door enkele van de volgende maatregelen te nemen:

 • De arbeidskosten beperken door bepaalde activiteiten uit te besteden
 • De efficiëntie verhogen door technologische oplossingen in te voeren
 • Een meer doeltreffende werking implementeren
 • Ongebruikte of verouderde diensten opzeggen of uit het aanbod verwijderen
 • Recyclen of 'going green'
 • Focus op het optimaliseren van uw marketing, zodat u minder betaalt per klant

De omzet en inkomsten verhogen

Investeren in een solide marketingstrategie, uw huidige verkoopmethodes herbekijken of zelfs een nieuwe productlijn lanceren of een nieuwe markt aanboren.

De kosten van vorderingen verminderen

Verminder de impact van de New Definition of Default in uw organisatie. Door ervoor te zorgen dat uw klanten op tijd en consistent betalen, kunt u voorkomen dat rekeningen in gebreke blijven of in de categorie 'twijfelachtige rekeningen' terechtkomen en dus kosten met zich meebrengen. Intrum ondersteunt haar klanten om hun strategische doelstellingen te bereiken.

Verschillende servicemodellen, afhankelijk van de oplossing van uw voorkeur

 • Schuldinvordering: Pre-juridisch en juridisch: Volledig aanbod van kredietdiensten met één enkel aanspreekpunt
 • Schuldaankoop: De mogelijkheid om uitbestedings- en desinvesteringsstrategieën te combineren
 • White Label/BPO Solutions: Aanmaningsactiviteiten en schuldinvordering in naam van onze opdrachtgever
 • Carve Outs en Joint Ventures: Volledig partnerschap: De invordering wordt volledig overgenomen door Intrum - Onboarding van medewerkers en IT-systemen - Langetermijnrelatie en partnerschap voor procesverbeteringen
   

Wenst u dieper in te gaan op onze servicemodellen en hoe zij de Cost To Income Ratio van uw organisatie helpen verbeteren? Graag gaan we het gesprek met u aan om de kosten van vorderingen te verminderen:
Bel 0478634399 voor een persoonlijk gesprek met Hilde Itterbeek, onze Banking & FinTech Business Development Manager.

Uw bedrijfsvoering optimaliseren door de vaste kosten te converteren naar variabele kosten

De overgang naar variabele kosten biedt meer controle en flexibiliteit, met inbegrip van de mogelijkheid om de uitgaven in de tijd af te stemmen op de inkomsten. Variabele uitgaven verlagen ook de kosten door inefficiënties te elimineren. In plaats van apparatuur, mensen of andere middelen als een vaste kostenpost te noteren, kunt u deze behoeften uitbesteden aan een partij die ze efficiënter uitvoert. Daardoor kunt u al uw aandacht richten op uw kernactiviteiten.

Overweeg gebruik te maken van uitbesteding in domeinen waar uw bedrijf niet in uitblinkt. U en uw medewerkers beschikken waarschijnlijk niet over dezelfde expertise of efficiëntie als Intrum, dat zich uitsluitend bezighoudt met Credit Management activiteiten.

Het is niet alleen maar een financiële keuze. Het gaat erom te kijken naar uw bedrijfsvoering, uit te zoeken wat uw zwakke punten zijn. Zo vindt u manieren om uw bedrijf te ontlasten van de kosten en activiteiten die u ervan weerhouden de beste bank / financiële instelling / FinTech te zijn, én het bedrijf te zijn waar u naar streeft.

Carve-out van de invorderingseenheid

 

 • De belangrijkste voordelen voor onze bankpartners:
 • Hierdoor kan de bank zich concentreren op haar core business
 • Het verlaagt de vaste kosten
 • Het verlaagt de toekomstige investeringsuitgaven
 • Het verhoogt de inkomsten door een betere schuldinvordering
 • Kostenbesparingen door een verbeterde efficiëntie
 • Uitstekende klantervaring

 

Balans optimalisatie voordelen van Carve-out

 

 • Verkoop van de NPL-portefeuille
 • Winst op het gebied van Common Equity Tier 1
 • Minderheidsbelang: Een bank kan ervoor kiezen om een minderheidsbelang te houden in de carved-out schuldvorderingseenheid

 

Stel uw vraag

Wordt uw bank of FinTech bedrijf geconfronteerd met een stijgende NPL ratio of een slechte Cost To Income ratio? Wenst u meer informatie over één van onze credit management diensten?

Stel uw vraag aan onze salesafdeling en krijg advies van een ervaren credit management expert. Vul onderstaand formulier in. Wij verwerken uw gegevens en antwoorden zo spoedig mogelijk.

Vul de velden in en klik "Verzenden":