Wereldwijd bereik brengt betalingsuitdagingen met zich mee

Internationale handel biedt enorme groeimogelijkheden voor uw geleverde producten en diensten. Maar daardoor loopt uw bedrijf ook een groter risico van niet-betaling.

Vaak zien we dat het management van een bedrijf gecentraliseerd is, terwijl hun klanten over tal van geografische gebieden zijn verspreid. Als debiteurenbeheer en incasso niet uw kernactiviteiten zijn, dan is het allicht moeilijk om de tijd en de middelen te investeren die nodig zijn om echt iets te bereiken.

Kredietverzekering is één hulpmiddel dat bedrijven gebruiken om zichzelf te beschermen, maar het heeft zijn beperkingen. Ook een gedeeld servicecenter kan interessant zijn, en kan voor veel bedrijfsfuncties schaalvoordelen bieden. Dergelijke oplossingen bieden echter niet noodzakelijk de expertise die nodig is om in nieuwe markten snel betalingen te kunnen innen.

Het risico is dat rekeningen niet op tijd worden betaald en dat achterstallige rekeningen oplopen, waardoor het bedrijf zijn eigen werkkapitaal moet inzetten en de liquiditeit in het gedrang komt.

Internationaal zakendoen betekent wegwijs worden in verschillende marktpraktijken, rechtsstelsels, culturen, talen en tijdzones om op tijd betaald te worden.

Waarom laat u het ons niet voor u doen? Intrum biedt u één aanspreekpunt voor alle openstaande facturen in alle markten waar u actief bent, ongeacht de locatie van uw klant.

Wij bieden:

  • een eenvoudige en veilige manier om uw vorderingen ter incasso aan ons over te dragen

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week rapporten en statusupdates via onze online portal voor opdrachtgevers

  • snel geld op uw rekening

  • een accountmanager in uw markt die uw taal spreekt

Zodra u klant bij ons bent, kunt u snel en gemakkelijk nieuwe markten toevoegen voor incassodiensten.

Intrum biedt resolute maar eerlijke, solide en uiteenlopende incasso-oplossingen die tegelijkertijd uw bedrijfsimago en reputatie beschermen. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier om te praten over uw vereisten.

Vraag prijsofferte

Wenst u te profiteren van de snelle en ultra efficiënte invorderingsdiensten van de onbetwiste marktleider? Vul onderstaand formulier in. Wij verwerken uw gegevens zo spoedig mogelijk en contacteren u met een prijsvoorstel op maat.

Vul de velden in en klik "verzenden":