White Label Credit Management: uw naam, onze expertise

Bij Intrum begrijpen we hoe belangrijk een merk is voor een bedrijf

Daarom hebben we een white-labeloplossing ontworpen, zodat onze opdrachtgevers op een andere manier toegang kunnen krijgen tot toonaangevende diensten op het vlak van debiteurenbeheer.

Een dienst op maat van uw behoeften

We hebben onze systemen en onze technologie geconfigureerd om deze diensten te leveren zodat u ten volle profiteert van onze expertise en onze investering in de data en de tools die nodig zijn voor een ethisch en doeltreffend incassoproces, onder uw merknaam.

We weten dat veel bedrijven kampen met capaciteitsbeperkingen, en het maandelijks vervallen van betalingstermijnen en seizoensgebonden factoren kunnen leiden tot ondermaatse prestaties, een zwakke klantervaring of hogere vaste kosten.

Onze opdrachtgevers hebben nood aan de flexibiliteit om proactief en snel strategieën voor achterstallige betalingen aan te passen om hun prestaties te optimaliseren en zowel de klant als het merk te beschermen.

Interne activiteiten kunnen echter lijden onder hoge operationele kosten als gevolg van oude systemen, processen en locaties. Zonder aanzienlijke veranderingen kunnen er slechts stapsgewijze verbeteringen worden doorgevoerd.

Marktleidende klantenservice

Intrum kan een superieure klantenservice bieden, effectief omgaan met feedback en ook iets doen met de resultaten, en dat leidt tot een cultuur van continue verbetering. Klanten krijgen oplossingen op maat, ook multichannel- of digitale oplossingen.

Onze white-labeloplossingen bieden een antwoord op de operationele uitdagingen waar onze opdrachtgevers mee te maken krijgen. Daardoor kunnen zij zich toeleggen op hun kernactiviteiten, wetende dat hun klanten en hun merk in goede handen zijn.