Groeien door het verschil te maken

Bij Intrum zijn de mogelijkheden en kansen legio. Je wordt er gestimuleerd, geïnspireerd en ondersteund om te groeien, op elk vlak. Je persoonlijke en professionele ontwikkeling zijn bepalend voor onze ambities en voor de groei van onze sector.

We leveren bij Intrum belangrijk werk. Voor de samenleving. Voor de economie. Voor de toekomst. Ongeacht je functie draag je bij aan een bedrijf met sterke fundamentele waarden en een solide, duurzaam en noodzakelijk doel. Een doel met duidelijke en onmiddellijke voordelen voor ons allemaal.

Onbeperkte kansen om te groeien

Als marktleider is het onze taak om voorop te blijven lopen. Daarom hechten we in onze bedrijfscultuur zo veel belang aan levenslang leren. Eindeloze persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zelfleiderschap dat niet alleen wordt aangemoedigd, maar ook actief wordt ondersteund.

Ongeacht je functie bij Intrum, je bent steeds omgeven door stimulerende kansen om nieuwe troeven te ontwikkelen, andere uitdagingen te verkennen, je eigen toekomst uit te schrijven en anderen te helpen om van jouw ervaring te leren. Intrum heeft de grootste ambities, het meest noodzakelijke maatschappelijk doel en beschikt over de progressieve technologie om dat alles werkelijkheid te maken. En dus is Intrum meteen ook de plaats om jouw stoutste en grootste ambities te verwezenlijken. Hoe ze ook evolueren.

Een duurzaam en noodzakelijk doel

Bij Intrum spelen we allemaal een belangrijke rol om 'het voortouw te nemen op weg naar een gezonde economie'. Door mensen zoals jij en ik te helpen omgaan met schulden, op een praktische, haalbare en respectvolle manier, helpen we onze opdrachtgevers betaald te worden. Zo kunnen bedrijven groeien. En zo ontstaat er een gezonde economie, goed voor de hele samenleving.

Deze eenvoudige, maar essentiële taak is bepalend voor alles wat we doen, is de inspiratie voor elke beslissing die we nemen en de motivatie voor elk initiatief dat we nemen. Waarom we doen wat we doen, is zo overduidelijk dat het ons allemaal dichter bij elkaar brengt en ons motiveert. Het zorgt elke dag voor voldoening en een gevoel iets te hebben bereikt. Alles wat we doen is zinvol en heeft een doel.

Een echt wereldwijde ingesteldheid

Intrum is een wereldwijd bedrijf en de internationale marktleider. Onze grootte, onze aanwezigheid en onze invloed staan niet alleen garant voor stabiliteit, veiligheid en het respect van de sector. Het zijn kenmerken die ook ongelooflijke kansen bieden: van samenwerking, een gevarieerde internationale carrière, via baanbrekende innovaties tot de vastlegging van wereldwijde normen. De kennis, ervaring en inzichten die wij dag in, dag uit met elkaar delen, onze sterke wereldwijde positie en de diversiteit die dat met zich meebrengt, zijn een verrijking voor al onze dagelijkse activiteiten.

Een ondersteunende, openhartige cultuur die berust op fundamentele waarden

Ethics. Dedication. Solutions. Empathy. Onze waarden zijn meer dan begrippen die we aan de receptie tentoonstellen. We laten er ons dagelijks door leiden. Onze waarden maken onze bedrijfscultuur openhartig door inclusiviteit te promoten, ondersteunend door te inspireren en rijk aan verschillende standpunten. Daarom is Intrum een natuurlijke thuishaven voor mensen die iets willen betekenen. En daarom weten mensen zoals jij dat Intrum de plaats is waar ze dat kunnen doen.