Intrum, uw partner voor lean credit management in de zorgsector

Voor een ziekenhuis staat de zorg voor de patiënt centraal. De inning van facturen is een secundair proces, dat intern vaak niet de aandacht krijgt die het verdient. Steeds meer zorginstellingen vertrouwen op Intrum voor de financial customer care van de patiënt.

 

Hoe Intrum de zorgsector helpt >

Lean in Zorg en Welzijn: Uw cocktail voor succes

Met Intrum kiest uw zorginstelling voor financiële veerkracht. De medewerkers van Intrum zetten zich in voor de financiële gezondheid van de Belgische zorginstellingen en hun patiënten.

 

Zo helpen wij ziekenhuizen, laboratoria en woonzorgcentra bij de organisatie van hun facturatie- en invorderingsproces. Patiënten met onbetaalde zorgfacturen ondersteunen wij maximaal in hun zoektocht naar een oplossing om opnieuw schuldenvrij te worden.

 

Vind financiële veerkracht bij Intrum >


Waarom kiezen voor Intrum?

Optimale financial care voor de patiënt


Ruime ervaring met zorgsector


Investering in technologie


Sociaal verantwoord incasseren


System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.
   at Umbraco.Extensions.PublishedContentExtensions.Url(IPublishedContent content, IPublishedUrlProvider publishedUrlProvider, String culture, UrlMode mode)
   at AspNetCore.App_Plugins_WP21_18_TestimonialBlock_renderer.ExecuteAsync() in C:\inetpub\Umbraco10\App_Plugins\WP21_18_TestimonialBlock\renderer.cshtml:line 55
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageCoreAsync(IRazorPage page, ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderPageAsync(IRazorPage page, ViewContext context, Boolean invokeViewStarts)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.Razor.RazorView.RenderAsync(ViewContext context)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.RenderPartialCoreAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData, TextWriter writer)
   at Microsoft.AspNetCore.Mvc.ViewFeatures.HtmlHelper.PartialAsync(String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
   at AspNetCore.Views_Partials_grid_editors_base.ExecuteAsync() in C:\inetpub\Umbraco10\Views\Partials\grid\editors\base.cshtml:line 11

Profiteer van de expertise van de marktleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf