Intrum, uw partner voor lean credit management in de zorgsector

Voor een ziekenhuis staat de zorg voor de patiënt centraal. De inning van facturen is een secundair proces, dat intern vaak niet de aandacht krijgt die het verdient. Steeds meer zorginstellingen vertrouwen op Intrum voor de financial customer care van de patiënt.

 

Hoe Intrum de zorgsector helpt >

Lean in Zorg en Welzijn: Uw cocktail voor succes

Met Intrum kiest uw zorginstelling voor financiële veerkracht. De medewerkers van Intrum zetten zich in voor de financiële gezondheid van de Belgische zorginstellingen en hun patiënten.

 

Zo helpen wij ziekenhuizen, laboratoria en woonzorgcentra bij de organisatie van hun facturatie- en invorderingsproces. Patiënten met onbetaalde zorgfacturen ondersteunen wij maximaal in hun zoektocht naar een oplossing om opnieuw schuldenvrij te worden.

 

Vind financiële veerkracht bij Intrum >


Waarom kiezen voor Intrum?

Optimale financial care voor de patiënt


Ruime ervaring met zorgsector


Investering in technologie


Sociaal verantwoord incasseren


“Op jaarbasis behandelen onze mensen ongeveer 50.000 dossiers uit de zorgsector voor een veertigtal ziekenhuizen, laboratoria en woonzorgcentra. Goed voor meer dan € 10.000.000 aan openstaande rekeningen die Intrum helpt recupereren. Ook ziekenfondsen kiezen voor Intrum vanwege onze klantgerichtheid en innoverende aanpak.”

Alexander Van Overstraeten, Key Accountmanager Zorgsector Intrum Benelux

Profiteer van de expertise van de marktleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf