Duurzaamheid

Windmolens en zonnepanelen

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een centrale rol in de activiteiten van Intrum. We ijveren voor duurzaamheid voor mensen, voor bedrijven en voor de samenleving.

 

De inspanningen die Intrum levert op het vlak van duurzaamheid zijn verankerd in zijn doel: het voortouw nemen op weg naar een gezonde economie. We doen dat door mensen te helpen om schuldenvrij te worden, door advies en ondersteuning te bieden in verband met financiële kwesties, en door bedrijven te helpen om voor verkochte goederen en diensten te worden betaald. Onze medewerkers werken aan een groter doel en spelen elke dag een belangrijke rol in het financiële ecosysteem.

 

Als marktleider in debiteurenbeheer hebben we dagelijks contact met honderdduizenden mensen met schulden. Het is onze plicht om iedereen ethisch, begripvol en met respect te behandelen, en zo de norm voor onze branche te bepalen.

“Onze doelstellingen op het vlak van duurzaamheid zijn diep verankerd in Intrums bedrijfsstrategie en de manier waarop wij voor onze stakeholders waarde creëren.”

Guy Colpaert, Managing Director Intrum Benelux

Focus op de hele klantervaring

Kredietbeheer is een strategisch onderdeel van de hele klantervaring. Dankzij onze ethische werkwijze zijn uw klanten in goede handen.

Digitale oplossingen of echt persoonlijk contact

Technologie- en datagestuurd: een eenvoudige, schaalbare, digitale en organisch groeiende klantgerichte onderneming.

Bijdrage aan een gezonde economie

Ervoor zorgen dat onze opdrachtgevers betaald worden en hun klanten in goede financiële gezondheid verkeren, zodat beide ten volle aan de samenleving kunnen deelnemen.


Profiteer van de expertise van de marktleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf