Investor in Customers 

Wij vinden het belangrijk om te leren van uw ervaringen. Daarom hebben wij Investor in Customers gevraagd om onderzoek te doen naar onze dienstverlening. Ontvangt u een e-mail om de vragenlijst in te vullen? Dan hopen wij dat u meedoet. Het invullen van de online vragenlijst is anoniem en duurt 5 tot 10 minuten. Nog vragen? Stuur dan een e-mail naar marketingnl@intrum.com. 

Debiteurenbeheer

Door uw debiteurenbeheer uit te besteden, verbetert het betaalgedrag van uw klanten en uw liquiditeitspositie. Waarom wachten tot het te laat is?

Door Intrum uw debiteurenbeheer te laten beheren, kan het aantal dagen dat een factuur uitstaat verkort worden. Wij bieden een volledige “outsourcing service”, hieronder vallen de volgende elementen: factuurservice, boeken van betalingen, klantenservice, bewaking van vervaldatums, herinneringsservice en -indien nodig- incassodiensten.

Als u liever uw facturen zelf verstuurt, kunnen we u een op maat gemaakte oplossing aanbieden. In dat geval zou u onze betalingsgegevens op uw factuur kunnen gebruiken en regelen wij de rest. Uiteraard zijn we volledig transparant en we rapporteren het proces realtime online, via onze eigen online tool IntrumWeb of via een interface mogelijkheid.

Onze service biedt u de volgende voordelen:

  • Het uitbesteden van uw debiteurenbeheer bespaart u tijd en geld;
  • Brengt het aantal openstaande dagen terug;
  • Realtime en gebruikersvriendelijke rapportage via online tool op maat.

Wij zorgen voor uw klanten, zodat u voor uw bedrijf kunt zorgen.

Onze debiteurenbeheer service is ideaal voor zowel kleine bedrijven als multinationals. Het verhoogt de flexibiliteit, verlaagt de kosten en verbetert uw cashflow.

Wilt u meer weten over debiteurenbeheer?