Facturatiediensten

Welke facturatiediensten hebt u nodig?

Call Collect

Call Collect

Betaalt uw klant na verschillende herinneringen nog steeds niet? Misschien moet u er meer mensen op zetten? Als u een beroep doet op Intrums Call Collect-service, nemen onze deskundige adviseurs namens u telefonisch contact op met de klant, vóór het incassoproces wordt opgestart. Ze volgen strikte gedragsregels en behandelen uw klanten altijd respectvol.

Lees meer › Call Collect

Factoring

Factoring

Waarom tot 90 dagen wachten vóór een factuur wordt betaald? Verkoop uw facturen aan Intrum – factoring heet dat – en word onmiddellijk betaald. Wij nemen het kredietrisico en de administratie van u over.

Lees meer › Factoring

Beheer van vorderingen

Facturatiebeheer

Het kan zowel voor grote als kleine bedrijven moeilijk zijn om de facturatie goed bij te houden. Intrum kan het hele facturatieproces van u overnemen, waardoor u kosten bespaart en uw cashflow verbetert.

Lees meer › Facturatiebeheer

Reminder service

Betalingsherinneringen

Bij Intrum combineren we een grondige kennis van betalingsprocessen met strikte, maar respectvolle procedures om u te helpen zodat u sneller wordt betaald, en tegelijkertijd zorgen we ervoor dat u uw goede relatie met de klant behoudt. Onze bekende en gerespecteerde merknaam geeft uw klanten het signaal dat uw facturen op tijd moeten worden betaald, zoals dat bij de aankoop is afgesproken.

Lees meer › Betalingsherinneringen

Veelgestelde vragen

FAQ - Invoice Services | Intrum

Waarom kiezen voor Intrum?

Hoogwaardige klantenservice


Best-in-class reminders


Wereldwijd bereik


Juridische opties beschikbaar


Profiteer van de expertise van de markleider in kredietbeheer

De weg naar een financieel gezond bedrijf