Bereikbaarheid feestdagen:  

05 december, gesloten vanaf 16.00 uur
24 december, gesloten vanaf 14.00 uur
31 december, gesloten vanaf 14.00 uur

De online portal staat 24/7 tot uw beschikking. 

 

Ik heb een openstaande rekening

Direct betalen

Intrum biedt u verschillende betaalmogelijkheden.
Betaalrekening, bancaire lening of hypotheek?

Betaal zelf via overschrijving

Gaat de openstaande rekening over een betaalrekening, een lening afgesloten bij een bank of een woninghypotheek? Dan kunt u het bedrag zelf overschrijven via bijvoorbeeld internetbankieren of een betaalapp. U vindt het rekeningnummer en betalingskenmerk in de brief die u van ons heeft ontvangen.

Geen brief bij de hand? Neem dan contact met ons op.


Referentie begint met een letter?

Betaal online of via overschrijving

Begint het referentienummer van de openstaande rekening met een letter gevolgd door 8 cijfers? Dan betaalt u eenvoudig online met iDEAL. Het enige dat u hiervoor nodig heeft is het referentienummer.

Liever zelf een betaling doen? Dan kunt u een bedrag overmaken naar rekeningnummer NL11ABNA0459010085 op naam van Stichting Derdengelden Intrum Nederland onder vermelding van het referentienummer.


Ons kenmerk heeft 9 cijfers?

Betaal online of via overschrijving

Gaat de openstaande rekening niet over een betaalrekening, een lening afgesloten bij een bank of een woninghypotheek? En heeft ons kenmerk 9 cijfers? Dan betaalt u eenvoudig online door in te loggen op de portal. De inloggegevens vindt u in het bericht dat u van ons heeft ontvangen.

Liever zelf een betaling doen? Dan kunt u een bedrag overmaken naar rekeningnummer NL80INGB0000007019 op naam van Stichting Beheer Derdengelden Intrum Justitia en onder vermelding van ons kenmerk.