Let op: vals sms-bericht 

Wij waarschuwen voor een vals sms-bericht waarin Intrum genoemd wordt. Het bericht is afkomstig van een onbekend telefoonnummer (vb. 5638324383372522). Klik niet op een link in het bericht en verwijder het sms-bericht. Wij hebben melding gemaakt van het valse bericht. 

Wat zijn mijn opties?

Ik kan nu niet volledig betalen

Wij zullen rekening houden met uw financiële situatie en voor u een realistisch betaalplan opstellen.
Ik kan nu niet volledig betalen, wat kan ik doen?

Stel een betaalplan op

We willen met u samenwerken om u te helpen uw schulden af te lossen. We zullen rekening houden met uw financiële situatie en een realistisch betaalplan voor u opstellen waarmee u uw schulden kunt aflossen en verder kunt gaan met uw leven. Als u financiële moeilijkheden ervaart, zijn er gratis opties voor schuldhulp beschikbaar.

Als dit op u van toepassing is, vragen we u alleen om contact met ons op te nemen om ons op de hoogte te stellen van uw situatie, zodat we uw zaak op de best mogelijke manier kunnen beheren.

Wat is een betaalplan?

Betaal in termijnen

Krijg hulp bij een betaalplan

Vindt u het moeilijk om de schuld in één keer te betalen? Vaak kunt u een betaalplan opstellen. De beste manier om dit te doen is door in te loggen op 'Mijn pagina'.

 

U vult in hoeveel u per maand kunt betalen. Wij zullen dan contact opnemen met het bedrijf waarbij u een schuld heeft om te zien of ze akkoord gaan met het afbetalingsplan en u wordt dan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld.


Betaal direct

Betaal via iDeal

Gebruik online bankieren om rechtstreeks aan ons te betalen met behulp van deze gegevens, onder vermelding van uw Intrum referentienummer.