Dit is Intrum

Dit is Intrum

Veelgestelde vragen

Meer over Intrum

Wie is Intrum?

Wij zijn een incassobedrijf. We kopen en servicen onbetaalde leningen, creditcards en andere schulden bij banken, creditcardbedrijven, detailhandel organisaties en nuts- en telecomproviders. We incasseren ook schulden namens andere kredietverstrekkers en dienstverleners.

Wanneer we achterstanden kopen, is het geld dat u op deze rekening verschuldigd bent, verschuldigd aan Intrum in plaats van aan de oorspronkelijke geldverstrekker. We willen met u samenwerken om u te helpen bij het oplossen van uw schulden. We houden altijd rekening met uw financiële omstandigheden en stellen graag betaalplan met u op waarmee u uw schulden kunt terugbetalen.

Neem contact met ons op om het samen over de oplossing te hebben. Onze medewerkers gaan graag het gesprek met u aan.

Waarom heb ik een brief ontvangen van Intrum?

Dit komt omdat u waarschijnlijk een onbetaalde rekening hebt en het bedrijf dat u geld verschuldigd bent, aan Intrum heeft gevraagd om de verschuldigde schuld te incasseren. Raak niet in paniek!

Het is een logische stap voor een organisatie om een ​​bedrijf als Intrum te gebruiken om achterstallige rekeningen te incasseren. We willen het betalingsprobleem op een minnelijke manier oplossen, dit betekent zonder dat er een gerechtelijke procedure nodig is.

Van wie heeft Intrum mijn gegevens ontvangen?

Uw gegevens worden ons toegestuurd door een schuldeiser. Zij sturen contactgegevens en verdere informatie over de betaling van verschuldigde schulden. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk gehouden. U kunt hier meer lezen over ons privacy- en gegevensbeschermingsbeleid. 

Wie houdt toezicht op de activiteiten van Intrum?

Intrum wordt gereguleerd door lokale financiële autoriteiten. We volgen lokale en EU-gedragscodes, wetten en voorschriften.

Ik wil graag contact opnemen en u meer vragen.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag.