Dit is Intrum

Dit is Intrum

Veelgestelde vragen

Meer over Intrum

Wie is Intrum?

Wij zijn een incasso organisatie en lid van de Nederlandse Vereniging van Gecertificeerde Incasso Ondernemingen (NVI). We helpen de klanten van onze opdrachtgevers met het betalen van openstaande rekeningen, onbetaalde vaste lasten en achterstanden op kredieten. Daarnaast kopen we openstaande rekeningen van onze opdrachtgevers. In dat geval wordt de openstaande rekening daarna aan ons terugbetaald. Wij zoeken altijd samen met u naar een duurzame oplossing. Dit betekent dat we altijd rekening houden met uw financiële situatie. 

Intrum heeft het Incasso Keurmerk. Het meest recente keurmerk heeft Intrum ontvangen op 3 juni 2022, te Bussum. Dit keurmerk is tenminste geldig tot 1 april 2024.

Neem contact met ons op om het samen over de oplossing te hebben. Onze medewerkers gaan graag met u in gesprek.

Waarom heb ik een brief ontvangen van Intrum?

Dit komt omdat u waarschijnlijk een onbetaalde rekening hebt en het bedrijf dat u geld verschuldigd bent, aan Intrum heeft gevraagd om de verschuldigde schuld te incasseren. Raak niet in paniek!

Het is een logische stap voor een organisatie om een ​​bedrijf als Intrum te gebruiken om achterstallige rekeningen te incasseren. We willen het betalingsprobleem op een minnelijke manier oplossen, dit betekent zonder dat er een gerechtelijke procedure nodig is.

Van wie heeft Intrum mijn gegevens ontvangen?

Uw gegevens worden ons toegestuurd door een schuldeiser. Zij sturen contactgegevens en verdere informatie over de betaling van verschuldigde schulden. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk gehouden. U kunt hier meer lezen over ons privacy- en gegevensbeschermingsbeleid. 

Wie houdt toezicht op de activiteiten van Intrum?

Intrum wordt gereguleerd door lokale financiële autoriteiten. We volgen lokale en EU-gedragscodes, wetten en voorschriften.

Ik wil graag contact opnemen en u meer vragen.

Neem contact met ons op en wij helpen u graag.