Vals sms-bericht en valse e-mail 

Let op: Op 5-10-2020 zijn frauduleuze sms-berichten verstuurd waarin de naam van Intrum misbruikt is. Deze sms-berichten zijn vals. Hierin wordt gevraagd om direct te betalen om een beslagprocedure te voorkomen. Doe dit niet. Meer lezen over het bericht? Klik hier.

Let op: Op 14-10-2020 zijn frauduleuze e-mailberichten verstuurd. De e-mailberichten zijn afkomstig van intrum@blankmediagames.com. Dit is een valse e-mail. We adviseren dit bericht direct te verwijderen. Meer lezen? Klik hier

Voorbeelden valse e-mails

Hier vindt u de meest recente valse e-mails waarin de naam van Intrum onterecht gebruikt is. Als uw e-mail hierbij staat is deze niet echt. Klik in dat geval niet op links in de e-mail en verwijder de e-mail van uw computer. Telefonisch contact opnemen is niet nodig. U kunt wel melding maken bij www.fraudehelpdesk.nl.

Staat de door u ontvangen e-mail hier niet bij? Stuur deze e-mail dan door naar dit e-mailadres. Hiermee kan Intrum anderen op de hoogte stellen van deze valse email(s) en hopelijk phishing slachtoffers voorkomen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Onderstaand vindt u de meeste recente voorbeelden van phishing mails.

Valse e-mail van intrum@blankmediagames.com

Valse e-mail verstuurd op 14-10-2020.

Valse e-mail van rechtsmaatregelen@dienstfinancieeltoezicht.org

Frauduleuze e-mail van 24-9-2020.

Valse e-mail van b.hoenderdos.intrumjustitia@gmail.com

Valse e-mail van 21-6-2020.