Valse sms-berichten 

11-11-2019: Er zijn phishing sms-berichten verstuurd uit naam van Intrum Justitia. In de sms wordt de ontvanger gevraagd om direct te betalen om beslaglegging te voorkomen. Deze sms-berichten zijn vals en wij willen u uitdrukkelijk waarschuwen om niet op de link in het bericht te klikken.

Meer informatie? Klik hier

Maak een betalingsregeling

Ik kan nu niet betalen

Betaalrekening, bancaire lening of hypotheek?

Neem contact met ons op

Gaat de openstaande rekening over een betaalrekening, een lening afgesloten bij een bank of een woninghypotheek? Dan kunt u hiervoor het beste telefonisch contact met ons opnemen. Wij nemen graag de mogelijkheden voor een betalingsregeling met u door.

TIP: Gebruik ons inkomsten- en uitgavenformulier om inzicht te krijgen in uw maandelijkse inkomsten en uitgaven.


Andere openstaande rekening?

Log in via www.intrum.nl/aanmaning

Gaat de openstaande rekening niet over een betaalrekening, een lening afgesloten bij een bank of een woninghypotheek? Dan maakt u eenvoudig online een betalingsregeling door in te loggen op de portal. De inloggegevens vindt u in het bericht dat u van ons heeft ontvangen.

Liever telefonisch contact? Bel ons dan op telefoonnummer 088-1189999. Wij zijn op dit telefoonnummer bereikbaar van maandag tot en met donderdag, van 08.30 tot 18.00. Op vrijdagen helpen wij u graag van 8.30 tot 17.00. In het weekend zijn wij gesloten.

Let op: Op feestdagen hanteren wij aangepaste openingstijden.