Valse e-mail 

Let op: Fraudeurs hebben op 20 en 21 september 2021 een vals e-mailbericht verstuurd waarin de naam van Intrum misbruikt is. De valse e-mail is afkomstig van 'mailneroply@intrum.com' en heeft het onderwerp 'Laatste Aanmaning! Voorkom inbeslagname'. De e-mail is vals. Wij willen u uitdrukkelijk verzoeken de e-mail te verwijderen en evt. melding te maken bij de fraude helpdesk. Wilt u zien of uw ontvangen e-mail juist is, klik dan hier.

Oplossen van schulden

De gevolgen van problematische schulden zijn groot en hebben een negatief effect op uw leven. Lees hier waarom het belangrijk is om te begrijpen dat financiële problemen nooit vanzelf weggaan.

Gevolgen van schulden

De gevolgen van schulden zijn groot. Zo hebben mensen met schulden vaker een slechte concentratie en zijn ze minder productief op werk. Het hebben van schulden brengt stress met zich mee. Hoe moet ik vandaag deze rekening betalen? Aan volgende week durf ik niet eens te denken! 
Dit vertaalt zich vaker in ziek zijn en relationele problemen (met partner, familie of vrienden). 

Oplossen van schulden

Veel mensen schamen zich voor het hebben van schulden en steken hun hoofd in het zand. De voornaamste reden ligt in het feit dat ze niet meer weten wat ze moeten doen. Het is belangrijk om te begrijpen dat financiële problemen nooit vanzelf weggaan. In tegendeel, ze worden erger. 

Daarom is het belangrijk een oplossing te zoeken. Er zijn verschillende websites die u tips geven. Daarnaast kunt u ook hulp van uw eigen gemeente krijgen. Zet vandaag nog de eerste stap naar het oplossen van uw schulden. 

Uiteraard is Intrum er ook voor u. Wij gaan graag met u het gesprek aan om u te helpen met uw financiële situatie.