Phishing via sms en telefoongesprekken 

12-06-2019: Vandaag zijn er phishing sms-berichten verstuurd uit naam van Intrum Justitia. In de sms wordt de ontvanger gevraagd om direct te betalen om een beslagprocedure te voorkomen. Deze sms-berichten zijn vals en wij willen u uitdrukkelijk waarschuwen om niet op de link in het bericht te klikken. 

12-06-2019: Wij ontvangen berichten dat mensen gebeld worden door personen die zich voordoen als medewerkers van 'Intrum Justitia'. Op dreigende toon wordt daaropvolgend een directe betaling geëist. 
Let op: dit zijn geen telefoongesprekken vanuit Intrum. Hier is sprake van fraude (phishing). 

Meer lezen over het sms-bericht of de telefoongesprekken. Klik dan hier.

Oplossen van schulden

De gevolgen van problematische schulden zijn groot en hebben een negatief effect op uw leven. Lees hier waarom het belangrijk is om te begrijpen dat financiële problemen nooit vanzelf weggaan.

Gevolgen van schulden

De gevolgen van schulden zijn groot. Zo hebben mensen met schulden vaker een slechte concentratie en zijn ze minder productief op werk. Het hebben van schulden brengt stress met zich mee. Hoe moet ik vandaag deze rekening betalen? Aan volgende week durf ik niet eens te denken! 
Dit vertaalt zich vaker in ziek zijn en relationele problemen (met partner, familie of vrienden). 

Oplossen van schulden

Veel mensen schamen zich voor het hebben van schulden en steken hun hoofd in het zand. De voornaamste reden ligt in het feit dat ze niet meer weten wat ze moeten doen. Het is belangrijk om te begrijpen dat financiële problemen nooit vanzelf weggaan. In tegendeel, ze worden erger. 

Daarom is het belangrijk een oplossing te zoeken. Er zijn verschillende websites die u tips geven. Daarnaast kunt u ook hulp van uw eigen gemeente krijgen. Zet vandaag nog de eerste stap naar het oplossen van uw schulden. 

Uiteraard is Intrum er ook voor u. Wij gaan graag met u het gesprek aan om u te helpen met uw financiële situatie.