Intrum publiceert European Payment Report 2021 

Wat zijn de gevolgen van de corona-uitbraak op betaaltermijnen? Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang? De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. Download het rapport nu gratis hier

Bestel European Consumer Payment Report 2020

Sinds 2013 brengt Intrum jaarlijks het European Consumer Payment Report uit. Dit jaar is de wereld getroffen door de coronacrisis. Steeds meer wordt duidelijk wat de economische gevolgen van de pandemie zijn. Intrum heeft een onderzoek gehouden onder 24.198 consumenten in 24 Europese landen. Op 7 december worden de bevindingen gepubliceerd. Wilt u het rapport met de Europese en Nederlandse resultaten gratis ontvangen? Laat het ons dan weten middels onderstaand formulier. Op 7 december ontvangt u een digitaal exemplaar van het rapport.

Intrum ECPR 2020
Het European Consumer Payment Report helpt ons om een beter inzicht te krijgen in het meest waardevolle bezit van onze opdrachtgevers: hun klanten.
Reza Atighi, Managing Director Intrum Nederland