Intrum publiceert European Payment Report 2022 

Wat zijn de gevolgen van inflatie op betaaltermijnen? Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang? De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. Download het rapport nu gratis hier

European Payment Report 2020

De ongekende verstoring van de wereldeconomie stelt bedrijven voor een grote uitdaging in hun overlevingsstrijd: het veiligstellen van de cashflow. Uit ons onderzoek onder 9.980 bedrijven in 29 Europese landen blijkt dat de impact van de coronacrisis op het betalingsgedrag van bedrijven en hun toekomstperspectief groot is.

  • Wat zijn de gevolgen van de corona-uitbraak op betaaltermijnen?
  • Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang?
  • Wijkt dit af van de situatie in Europa?
  • Aan welke maatregelen hebben bedrijven in Nederland en Europa behoefte?


De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. 

European Payment Report 2020, Nederlandse editie

Download hier gratis het European Payment Report 2020