Intrum publiceert European Payment Report 2021 

Wat zijn de gevolgen van de corona-uitbraak op betaaltermijnen? Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang? De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. Download het rapport nu gratis hier

E-commerce services

Voor online verkopers is een betrouwbaar betalings- en kredietbeslissingsproces cruciaal. Intrum biedt hiervoor een uitgebreide reeks diensten aan.

Intrum heeft verschillende diensten die ideaal zijn voor e-commerce organisaties. Onze diensten omvatten credit management, betalingsoplossingen en incassodiensten. We begrijpen de specifieke uitdaging die e-commerce met zich meebrengt en we bieden een proces dat geautomatiseerd, online en veilig is.

U stelt de richtlijnen en kredietlimieten vast, terwijl Intrum potentiële klanten realtime evalueert en betaling per factuur of op een andere manier aanbiedt. Na de aankoop maken wij de factuur op en zorgen we voor een tijdige betaling.

Waarom gebruik maken van Intrum’s e-commerce services? Wij bieden u:

  • Op maat gemaakte betalings- en creditmanagementoplossingen voor e-commerce;
  • Een veilig, volledig geautomatiseerd realtime en online proces;
  • Tijdige betaling en verminderd kredietrisico.

Een soepel betaalproces stimuleert de verkoop

Intrum's specialistische kredietbeoordeling- en betalingsoplossingen voor e-commerce vereenvoudigen het aankoopproces, zorgen voor tevreden klanten en verhogen de verkoop. Door het betalingsproces te verzorgen, kunnen onze opdrachtgevers zich richten op de verkoop van hun producten in plaats van ervoor te zorgen dat ze worden betaald.

Wilt u meer weten over onze E-commerce services?