Intrum publiceert European Payment Report 2021 

Wat zijn de gevolgen van de corona-uitbraak op betaaltermijnen? Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang? De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. Download het rapport nu gratis hier

Internationale incasso

Een uniek eigen netwerk om wereldwijd uw openstaande vorderingen te incasseren. En u heeft één contactpersoon in Nederland. Wel zo gemakkelijk.

Internationaal zaken doen brengt risico's met zich mee. Hierbij moet gedacht worden aan afwijkende regelgeving, valutarisico's en uiteraard betalingsrisico's. Succesvol zijn in een internationale incasso vereist grondige kennis van de lokale wetgeving en gebruiken.

Essentieel voor effectieve incasso is een lokale aanpak in de eigen taal en snelle en gerichte communicatie richting de debiteur en de opdrachtgever. Intrum is Europees marktleider met 24 eigen kantoren in Europa en wereldwijd actief in 160 landen. Wij nemen uw internationale betalingszorgen uit handen en u kunt zich richten op andere aspecten van uw bedrijf. 

Daarom Intrum!

  • Eén vast contactpersoon in Nederland;
  • Optimaal gebruik van lokale kennis en gebruiken;
  • Hoge kwaliteit, of het nu om een enkel dossier of grote aantallen gaat;
  • 24 uur per dag online inzage in de status van uw dossiers.

Wilt u meer weten over internationale incasso?