Intrum publiceert European Payment Report 2022 

Wat zijn de gevolgen van inflatie op betaaltermijnen? Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang? De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. Download het rapport nu gratis hier

Maatwerk contract afsluiten

Ongetwijfeld heeft u ze ook. Klanten die niet willen betalen. Soms gaat het om kleine factuurbedragen. Misschien wel zo klein dat u denkt, als ik dit via een incassobureau laat innen, kost het meer dan dat het opbrengt. Niets is minder waar.

Neem daarom een wijs besluit en kijk vandaag nog uw boekhouding door, om te zien welke facturen in aanmerking komen voor een incasso-opdracht. U levert uw vorderingen online bij ons aan via een persoonlijke omgeving waar u ook de voortgang van uw dossiers kunt volgen. Zo heeft u 24/7 de mogelijkheid om de status van uw uitstaande gelden te volgen en ons eventuele vragen te stellen.

Vul onderstaand formulier in en wij benaderen u binnen 48 uur om te bespreken hoe wij u het best van dienst kunnen zijn.

Elkaar makkelijk kunnen vinden, een verlengstuk van elkaar zijn en acteren als collega's
Farouk Farihi - Delivery Manager Translink