Verkopen van vorderingen

Onbetaalde facturen hebben een grote impact op de balans van uw bedrijf. Intrum biedt een manier om snel uw cash flow te optimaliseren.

Verkopen van vorderingen

Zelfs als u een vordering heeft opgegeven en afgeschreven, kan deze nog steeds van waarde zijn en kan cash flow gerealiseerd worden. Intrum kan de schuld van u overnemen, wat uw cash flow onmiddellijk verbetert, maar ook uw klant helpt.

De kosten van het zoeken naar terugbetaling van een niet-betalende klant zijn vaak hoger dan hetgeen verschuldigd is. Intrum is bereid om de schuld van u over te nemen tegen een percentage van de nominale waarde, waarbij het percentage afhangt van de kwaliteit van de schuld. Wij betalen u onmiddellijk en zoeken vervolgens zelfstandig naar betaling, gebruikmakend van onze expertise en onze schaalvoordelen.

Ook voor de klant biedt het vele voordelen. Intrum kijkt niet enkel naar de achterstand maar gaat graag samen met de klant op zoek naar een passende oplossing voor de totale schuldensituatie. Intrum koopt afgeschreven schulden van alle soorten en maten van ondernemingen, inclusief kredietinstellingen, particuliere en overheidsinstanties. Wat levert de verkoop van vorderingen u op?

  • Verkoop van niet-renderende schulden verbetert de cashflow snel;
  • De schuldenaar profiteert ook van nieuwe betalingsmogelijkheden;
  • U verlaagt verliezen uit niet-renderende schulden.

Bent u geïnteresseerd in het verkopen van uw vorderingen?