Intrum publiceert European Payment Report 2021 

Wat zijn de gevolgen van de corona-uitbraak op betaaltermijnen? Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang? De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. Download het rapport nu gratis hier

Aanmelden voor sessie met Formule 1 expert Marc Priestley

Tijdens zijn (Engelstalige) presentatie zal Marc Priestley uitleggen hoe het er in de pits aan toe gaat bij een Formule 1 topteam. Hij zal op een leuke manier de link leggen naar raakvlakken met Credit Management als het gaat om teamwork, veranderingen, innovatie, planning en strategie. We hopen de aanwezige bezoekers tijdens de sessie te inspireren om als sector naar verandering te blijven zoeken en deze te omarmen.

Aanmelden

De sessie vindt plaats op donderdag 28 oktober 2021 op de Credit Expo in het Congrescentrum 1931 te Den Bosch. De sessie start om 14:45 uur en eindigt om 15:30 uur. Meld u snel aan, want we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Heeft u zich ook al aangemeld voor de Credit Expo?

Indien u zich nog niet heeft aangemeld voor de Credit Expo, kunt u zich hier gratis aanmelden. Hier vindt u het volledige programma.