Intrum Academy

Intrum Academy

Sociaal incasseren zit in ons DNA. Vanaf het moment dat medewerkers bij ons starten willen we ze de juiste handvatten geven om het werk sociaal en menselijk uit te kunnen voeren. De Intrum Academy zorgt dat iedereen bij Intrum dezelfde start krijgt.

Door middel van trainingen en opleidingen gericht op vakkennis, actuele ontwikkelingen in wet- en regelgeving, gespreksvaardigheden en omgaan met kwetsbare klanten, borgen we de kwaliteit van onze medewerkers en ons werk.

Career Control

Maar we gaan nog verder. Intrum heeft als doel om sociaal incasseren de norm te maken in de markt. Daarom zijn we een samenwerking gestart met Career Control, een werving & selectie en detacheringskantoor voor finance medewerkers. Samen met hen is er een programma opgezet waarbij wij nieuwe mensen in een half jaar tijd opleiden tot volwaardig customer advisor, waarna ze vervolgens via Career Control aan het werk gaan op diverse plekken. Een mooie kans om in te spelen op de krapte op de arbeidsmarkt en ons sociale stempel te drukken op de werkwijze in credit managementland.

Bekijk hieronder de video over onze samenwerking met Career Control.