Nieuws: Een op de drie Nederlanders met hoog inkomen kan door geldgebrek rekening niet betalen. 

Uit recent onderzoek van Intrum onder 1.000 Nederlanders blijkt dat één op de drie Nederlanders met een hoog inkomen door geldgebrek soms een rekening niet meer kan betalen. Lees hier het hele bericht en bestel de ECPR 2022.

Rechten van betrokkene

Als u een aanvraag wenst in te dienen met betrekking tot eender welke van uw privacy-rechten, dan kunt u hier via elektronische weg een aanvraag indienen d.m.v. van uw login-gegevens.

Als u een aanvraag wenst in te dienen met betrekking tot eender welke van uw privacy-rechten, dan kunt u hier via elektronische weg een aanvraag indienen d.m.v. van uw login-gegevens.

Als u niet over de passende toegangsrechten beschikt voor de bovenstaande link, vul dan a.u.b. het onderstaande formulier in.

We zullen contact met u moeten opnemen om uw identiteit te controleren, dit om te vermijden dat uw persoonsgegevens naar een ander individu verstuurd worden (per ongeluk of ten gevolge van bedrog), en om de door gewenste informatie in kaart te brengen en op te zoeken, hoewel dit niet verplicht is. Wanneer u handelt namens een individu, moeten we ook vooraf uw identiteit en bevoegdheid controleren, vooraleer aan u enige persoonsgegevens met betrekking tot de betrokkene vrij te geven. Gelieve er rekening mee te houden dat, als we niet in staat zijn uw identiteit te controleren om zo de rechten en vrijheden van de betrokkene te beschermen, Intrum niet aan uw verzoek zal kunnen voldoen.

Uw aanvraag zal binnen 30 dagen verwerkt worden. Wanneer we grote aantallen aanvragen of bijzonder complexe aanvragen ontvangen, kan het voorkomen dat de tijdslimiet verlengd wordt met maximaal twee extra maanden. In dergelijk geval zullen we u dit laten weten. Afhankelijk van de inhoud van de reactie op uw aanvraag, kunt u een e-mail ontvangen met een (hyper)link naar een veilige pagina waar u het antwoord op uw aanvraag kunt zien, kunt u een brief ontvangen, of kan informatie persoonlijk uitgereikt worden in onze kantoren (op verzoek en na het maken van een afspraak) na passende identificatie. Als er in ons antwoord geen gevoelige gegevens of grote aantallen gegevens voorkomen, dan zullen we via gewone communicatiekanalen contact met u opnemen.