Intrum publiceert European Payment Report 2022 

Wat zijn de gevolgen van inflatie op betaaltermijnen? Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang? De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. Download het rapport nu gratis hier

Strategic Sales Executive

Ben jij ervaren in Sales en op zoek naar je volgende uitdaging? Is het opzetten van nieuwe en rendabele partnerships met financiële instellingen jou op het lijf geschreven? Wij zijn op zoek naar versterking in de vorm van een Strategic Sales Executive met aandachtsgebied Nederland!

Waarom Intrum?

Bij Intrum groei je door het verschil te maken. Dat doe je in een internationale omgeving en in een ondersteunende cultuur waar inspanning telt. Onze kernwaarden Empathy, Ethics, Dedication en Solutions geven ons zeer waardevolle richtlijnen voor het opereren in de wereld van Credit Management en Financiële dienstverlening. Het bevat de visie van een bedrijf dat het voortouw neemt in het creëren van een betere economie waarbinnen bedrijven en individuen op een veilige manier krediet kunnen verschaffen en ontvangen.

Intrum is Europa's onbetwiste marktleider op het gebied van Credit Management, met een compleet aanbod van kredietbeheer en financiële diensten met een sterke basis in incassoactiviteiten. We zijn aanwezig in 24 Europese landen en via ons complementaire netwerk van 160 partners kunnen we bedrijven en organisaties over de hele wereld helpen met ons uitgebreide klantenserviceaanbod. Het doel van Intrum is om de weg te wijzen naar een gezonde economie. Daarbij leveren we diensten die zijn ontworpen om de cashflow en winstgevendheid van klanten meetbaar te verbeteren in een data-driven omgeving.

Als Strategic Sales Executive ben je verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen van een prospectplan met daarin de aanpak en strategie voor het aansluiten van grote potentiële opdrachtgevers.
 • Het benaderen van en het analyseren van de behoefte van deze opdrachtgevers en de hieruit voortvloeiende commerciële mogelijkheden.
 • Het adviseren en informeren van deze opdrachtgevers over de dienstverlening van Intrum en de verwachte opbrengsten daaruit voor hen als bedrijf in de vorm van een Value Proposition.
 • Uitvoeren van (complexe) contractonderhandelingen voor niet-standaardcontracten met grote opdrachtgevers.
 • Ontwikkelen, onderhouden en uitbreiden van een netwerk van potentiële opdrachtgevers.
 • Participeren in tenders als sales-afgevaardigde van Intrum door het verzorgen van een volledige en commercieel sterke propositie.
 • Opstellen van een business case voor de aankoop of het in behandeling nemen van nieuwe portefeuilles van vorderingen.
 • Initiëren van nieuwe dienstverlening, door het vertalen van marktsignalen, wensen en behoeften van opdrachtgevers.
 • Volgen van de activiteiten van de concurrentie, om de positie van de nummer 1 te krijgen en behouden.

Wat maakt jou geschikt?

Je bent een ervaren en doorgewinterde sales professional, doorgrondt snel de wensen van je gesprekspartner en ziet kansen in de markt. Je bent assertief en hebt overtuigingskracht. Bovendien kun je goed zelfstanding werken en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift.

Je hebt HBO+ of WO werk- en denkniveau, met minimaal vijf jaar relevante ervaring en kennis van de branche.

Wat bieden wij?

 • Prettige werksfeer in een ambitieus en hecht team, met een internationaal netwerk van collega’s
 • Marktconform salaris
 • Passende lease- en bonusregeling
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • 8,5% vakantiegeld
 • 28 vakantiedagen
 • Focus op persoonlijke ontwikkeling

Interesse?

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met de heer C. De Boeck, Commercial Director Market Benelux, via Christophe.DeBoeck@intrum.com of +32 499 53 37 40. Solliciteren kan door voor 3 juni 2022 een bericht te sturen naar hrm.nl@intrum.com. We zien je reactie graag tegemoet!