Leer ons kennen

Werken bij Intrum betekent werken voor een bedrijf dat zich inzet voor het helpen van mensen. Met meer dan 8.000 werknemers in 24 landen, en als de onbetwiste wereldwijde aanbieder van credit management diensten, zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

De wereldwijde credit management markt verandert snel en we zijn vastbesloten om deel te nemen aan het vormgeven van de oplossingen van morgen. Terwijl we onze ogen op de markt richten en ons aanpassen aan de externe veranderingen, verbeteren we voortdurend onze diensten om aan de hoge verwachtingen van onze opdrachtgevers en klanten te voldoen. Bij Intrum zijn we niet tevreden met oplossingen die werken - we zoeken oplossingen die het leven gemakkelijker maken. Als jij het soort persoon bent dat kansen ziet in uitdagingen, ben jij misschien degene die we zoeken.

Zodra je voor Intrum werkt, begrijp je snel dat mensen, zowel werknemers, opdrachtgevers als klanten, de kern vormen van ons bedrijf.

Wij zijn de Europese marktleider op het gebied van credit management. Met onze Scandinavische afkomst proberen we met heel ons hart elke dag de manier van werken uit te dagen om de industrie waarin we concurreren te ontwikkelen en te innoveren. Dit betekent dat we hoge normen aan onszelf stellen, aan hoe we zaken doen en hoe we samenwerken.

Ontwikkel jouw potentieel met ons

Word jij aangetrokken door innovatie, nieuwe manieren van denken, het bouwen aan nieuwe markten en het ontwikkelen van de volgende generatie oplossingen voor Credit Management Services? Ben je actiegericht en toegewijd aan resultaten? Ga jij de uitgaging aan om jezelf te verbeteren en sneller te zijn dan anderen in onze markt? Dan zijn er voldoende kansen voor loopbaanontwikkeling bij Intrum en kun je ver komen binnen onze organisatie.

We maken elke dag het verschil

Voor de samenleving - We leiden de weg naar een gezonde economie. We faciliteren handel en helpen organisaties met doen van zaken op een soepele, veilige en eerlijke manier. Door ons werk te doen, dragen onze mensen bij aan het creëren van banen, het verhogen van de winstgevendheid en het laten werken van de economie zoals het zou moeten.

Voor onze industrie - Als de onbetwiste marktleider werken we actief aan bewustwording van het belang van gezond lenen en verantwoord uitgeven. We moedigen de ontwikkeling van bestaande regelgeving in de credit management industrie aan en werken als gesprekspartners met besluitvormers.

Voor personen - Achter elke zakelijke beslissing en elke factuur staat een persoon. Door onze toewijding en onze bijdrage helpen we organisaties door dagelijks voor hun klanten te zorgen.

Voor jou - We zijn op zoek naar resultaatgerichte collega's. Jouw ambitie en prestaties zullen je carrière voeden. Je zult leren en ideeën praktisch gebruiken, kennis opdoen en nieuwe vaardigheden ontwikkelen.

Maak kennis met onze Intrum'ers

Lees hoe medewerkers werken bij Intrum omschrijven