Ontmoet onze Intrum'ers

Welke werkmentaliteit delen onze medewerkers? Wij hebben passie voor de diensten en service die we leveren en verwachten altijd de beste oplossing te vinden. Ons streven is om een positief verschil te maken voor onze klanten, hun klanten en onze medewerkers.

Werken voor Intrum betekent werken in een unieke werkomgeving, het aan durven gaan van uitdagingen en het aangrijpen van kansen. We zijn een toonaangevende innovatieve organisatie met ambitie en zijn van plan dat te blijven! Als jij wilt groeien en jezelf wilt uitdagen, zou Intrum de plek voor je kunnen zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden? Check de openstaande vacatures of schrijf een open sollicitatie.

Wilfred Hoekstra - System Developer

Leer Wilfred kennen

"Van archiefmedewerker tot Senior Software Developer en verder. In de meer dan 20 jaar dat ik bij Intrum werk, heb ik al verschillende functies bekleed. Intrum stimuleert je en geeft je kansen om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Daarnaast is het erg prettig om te werken in een dynamische en internationale organisatie met leuke en enthousiaste collega’s."

Haatim
Haatim Gafki - Specialist Collections en Performing Loans

Leer Haatim kennen

Haatim werkt al vanaf 1999 bij Intrum en werkt nu als Specialist op de afdeling Performing Loans. "Het is mijn passie om maximale resultaten te halen in complexe vorderingen en daarnaast ook nog een hoge tevredenheid bij de klant te bereiken over onze service!"

Wil jij ook graag voor Intrum werken?

Kijk dan snel welke openstaande vacatures er zijn!