Wat werken bij Intrum betekent

Werken bij Intrum betekent werken in een bedrijf dat zich inzet om mensen te helpen. Binnen Intrum werken 10.000 medewerkers in 25 landen. Als onbetwiste wereldwijde marktleider op het gebied van credit management dienstverlening zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Als je eenmaal voor Intrum werkt, zul je snel begrijpen dat mensen - zowel medewerkers, opdrachtgevers als hun klanten - centraal staan ​​in ons bedrijf. We geven om onze medewerkers en werken bij Intrum betekent;

Aansluiten bij een internationale marktleider
Werken bij ons betekent werken bij de internationale marktleider. Dat klinkt niet alleen geweldig. Het betekent ook werken met de beste mensen, de meest interessante opdrachtgevers, de laatste marktinnovaties en de hoogste ethische normen. Het betekent ook werken in een zeer internationale omgeving en samenwerken met collega's in onze 24 markten in Europa plus Latijns-Amerika (Brazilië).


Betekenisvol werk hebben
Ons werk draait om het helpen van anderen. Mensen met schulden helpen om uit moeilijke situaties te komen. Bedrijven helpen betaald te krijgen, zodat ze kunnen groeien, werken en floreren. Wat weer positief is voor de hele economie. Bij ons word je een belangrijk onderdeel van dit circuit. Dat geeft je baan bij Intrum een ​​diepere betekenis. Ongeacht je rol of titel.

Deel uitmaken van een ondersteunende cultuur waar inspanning telt
De Intrum-cultuur wordt gecreëerd door onze toegewijde en diverse mensen. Het gaat over geven en nemen. Doe je best en grijp de kansen. Het is veeleisend, maar ook ondersteunend. Vriendelijk, maar ook uitdagend. Inclusief, maar ook competitief. Deze dualiteit wordt ook weerspiegeld in onze waarden, empathie en ethiek - toewijding en oplossingen. In zo'n cultuur kun je je snel ontwikkelen. Maar je moet de moeite zelf doen. Doe je best. En goede dingen zullen volgen.

De mogelijkheid hebben om te groeien
Bij Intrum zijn er goede kansen om je te ontwikkelen. In onze grote organisatie zijn er veel mogelijkheden om door te groeien, te specialiseren en te roteren. Of sla zelfs je vleugels uit naar het buitenland. Het is aan jou om het te laten gebeuren. Het feit dat ons bedrijf draait om het helpen van anderen - individuen en bedrijven - zorgt ervoor dat uw werk zich ook op een persoonlijker niveau ontwikkelt. Simpel gezegd, je zal groeien door een verschil te maken.


Werken bij Intrum

Bekijk de openstaande vacatures