Op zoek naar een incassobureau in Amsterdam?

Amsterdam heeft talloze incassobureaus. Hoe kiest u de juiste partner? De juiste partner kan een hoop werk uit handen nemen en zelfs bijdragen aan de relatie met uw klanten.

Incassobureau binnen handbereik

Bent u op zoek naar een incassobureau in Amsterdam, dan bent u bij Intrum aan het juiste adres. We zorgen er voor dat u uw huis niet hoeft te verlaten. Zo heeft u een incassobureau in Amsterdam aan huis. We helpen u online en telefonisch. Zo kunt u gebruik maken van Intrum WebIntrum Web is dé online credit management-tool voor klanten van Intrum. 

Met deze gemakkelijke tool kun u op ieder moment een vordering indienen, en Intrum gaat ermee aan de slag. Zo maakt het niet uit wat de locatie is van uw incassobureau. Amsterdam, Rotterdam of Maastricht.  U kunt overal de acties volgen en de voortgang zien. 

Snel | Kwaliteit | Overal beschikbaar

Intrum is gevestigd in Amsterdam. Online kunt u vanuit uw kantoor of thuis zien welke acties worden ondernomen op uw vorderingen en wat hiervan de status is. Intrum ziet uw debiteurenbeheer als topprioriteit. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Amsterdam

Waarom hulp inroepen van Intrum?

- Profiteren van kennis en ervaring van specialisten
- Behoud van goede klantrelatie
- Resulteert in beter betaalgedrag van klanten