European Payment Report 2019 

Het European Payment Report 2019 is uit! Lees hierin meer over de ontwikkeling van betaaltermijnen, risico's en de financiële toekomst die zowel Nederlandse als Europese bedrijven verwachten. Het rapport kunt u hier gratis downloaden. 

Op zoek naar een incassobureau in Amsterdam?

Amsterdam heeft talloze incassobureaus. Hoe kiest u de juiste partner? De juiste partner kan een hoop werk uit handen nemen en zelfs bijdragen aan de relatie met uw klanten.

Incassobureau binnen handbereik

Bent u op zoek naar een incassobureau in Amsterdam, dan bent u bij Intrum aan het juiste adres. We zorgen er voor dat u uw huis niet hoeft te verlaten. Zo heeft u een incassobureau in Amsterdam aan huis. We helpen u online en telefonisch. Zo kunt u gebruik maken van Intrum WebIntrum Web is dé online credit management-tool voor klanten van Intrum. 

Met deze gemakkelijke tool kun u op ieder moment een vordering indienen, en Intrum gaat ermee aan de slag. Zo maakt het niet uit wat de locatie is van uw incassobureau. Amsterdam, Rotterdam of Maastricht.  U kunt overal de acties volgen en de voortgang zien. 

Snel | Kwaliteit | Overal beschikbaar

Intrum is gevestigd in Amsterdam. Online kunt u vanuit uw kantoor of thuis zien welke acties worden ondernomen op uw vorderingen en wat hiervan de status is. Intrum ziet uw debiteurenbeheer als topprioriteit. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Amsterdam

Waarom hulp inroepen van Intrum?

- Profiteren van kennis en ervaring van specialisten
- Behoud van goede klantrelatie
- Resulteert in beter betaalgedrag van klanten