Intrum publiceert European Payment Report 2021 

Wat zijn de gevolgen van de corona-uitbraak op betaaltermijnen? Hoe beschermen Nederlandse bedrijven zich tegen late betalingen en een economische neergang? De antwoorden op deze en andere vragen zijn terug te lezen in het European Payment Report (EPR). In het rapport wordt de financiële situatie van Nederlandse bedrijven weergegeven ten opzichte van het Europees gemiddelde. In het rapport is ook oog voor toekomstige ontwikkelingen. Download het rapport nu gratis hier

Op zoek naar een incassobureau in Amsterdam?

Amsterdam heeft talloze incassobureaus. Hoe kiest u de juiste partner? De juiste partner kan een hoop werk uit handen nemen en zelfs bijdragen aan de relatie met uw klanten.

Incassobureau binnen handbereik

Bent u op zoek naar een incassobureau in Amsterdam, dan bent u bij Intrum aan het juiste adres. We zorgen er voor dat u uw huis niet hoeft te verlaten. Zo heeft u een incassobureau in Amsterdam aan huis. We helpen u online en telefonisch. Zo kunt u gebruik maken van Intrum WebIntrum Web is dé online credit management-tool voor klanten van Intrum. 

Met deze gemakkelijke tool kun u op ieder moment een vordering indienen, en Intrum gaat ermee aan de slag. Zo maakt het niet uit wat de locatie is van uw incassobureau. Amsterdam, Rotterdam of Maastricht.  U kunt overal de acties volgen en de voortgang zien. 

Snel | Kwaliteit | Overal beschikbaar

Intrum is gevestigd in Amsterdam. Online kunt u vanuit uw kantoor of thuis zien welke acties worden ondernomen op uw vorderingen en wat hiervan de status is. Intrum ziet uw debiteurenbeheer als topprioriteit. Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Amsterdam

Waarom hulp inroepen van Intrum?

- Profiteren van kennis en ervaring van specialisten
- Behoud van goede klantrelatie
- Resulteert in beter betaalgedrag van klanten