European Payment Report (EPR) 

Intrum doet jaarlijks onderzoek onder duizenden Europese bedrijven om nationale en internationale betaaltrends te kunnen vergelijken. De resultaten worden op 11 juni gepubliceerd in het European Payment Report (EPR). U kunt nu deelnemen aan dit onderzoek en uw antwoorden naderhand vergelijken met bedrijven uit binnen en buitenland. Deelnemen? Klik dan hier.

Samen vormen we de toekomst van onze industrie

Samen vormen we de toekomst van onze industrie

Er vinden fundamentele veranderingen plaats in onze branche - en sneller dan ooit tevoren.

Er vinden fundamentele veranderingen plaats in onze branche - en sneller dan ooit tevoren. Regelgeving op basis van internationale wetgeving heeft zowel invloed op ons als de rest van de industrie in wat we wel en niet kunnen doen. De marktdynamiek evenals het betalingsgedrag veranderen de verwachtingen van de klant als het gaat om de manier waarop we omgaan met digitale kanalen. Big data, social media, robotica, naadloze en geïntegreerde oplossingen zijn allemaal onderwerpen waar we ons aan moeten aanpassen.

Met de snelheid van innovatie in de FinTech-industrie zijn wij als de leidende onafhankelijke credit managementexpert verplicht om oplossingen te blijven ontwikkelen die mensen terug helpen naar een financieel gezond leven.

We willen de voorloper zijn voor alle markten waarin we actief zijn, innovatie stimuleren en de grenzen verleggen om zo onze opdrachtgevers en hun klanten de beste klantenservice te bieden. We zien geen obstakels, we zien kansen.