De onbetwiste marktleider

Als markt leidende organisatie binnen de credit management sector beschikt Intrum over een brede expertise op het gebied van incassodiensten. We doen zaken in 24 Europese landen us Latijns-Amerika (Brazilië) en met meer dan 10000 enthousiaste en ervaren medewerkers. Intrum werd in 2017 opgericht toen Intrum Justitia en Lindorff samen één bedrijf werden.

De combinatie geeft ons een unieke geografische omvang en reikwijdte. Met marktleiderschap komt echter een grote verantwoordelijkheid. Wij zien onszelf als rolmodel binnen onze sector en hebben zowel de mogelijkheid als de verantwoordelijkheid om nieuwe normen te stellen en de manier waarop mensen credit management ervaren te veranderen. Door ethische en duurzame zakelijke oplossingen willen we de echte benchmark van onze sector worden.

We helpen bedrijven succesvol te zijn door voor hun klanten te zorgen

Bij Intrum creëren we waarde voor onze opdrachtgevers, onze klanten, onze investeerders en de. We worden gedreven door ons doel en onze vier kernwaarden; Empathy, Ethics, Dedication & Solutions die bepalen wie we zijn en hoe we handelen. We zorgen ervoor dat bedrijven worden betaald, mensen een duurzaam financieel gezonde situatie tegemoet kunnen gaan en de stellen de samenleving in staat te groeien.

We dragen bij aan een gezonde economie

Via Intrum's brede scala aan credit management diensten, waaronder financiële en incassoservices, helpen we bedrijven van elke omvang, te groeien door hun cashflow te verbeteren, de liquiditeit te vergroten en risico's tot een minimum te beperken. We maken zakendoen eenvoudig, veilig en eerlijk, door ervoor te zorgen dat bedrijven worden betaald terwijl we mensen helpen om uit de schulden te komen.

Credit management voor de toekomst

Intrum is een bedrijf met een trotse afkomst. Maar bovenal hebben we een spannende toekomst voor de boeg. Door middel van digitale initiatieven en een sterke klantgerichtheid willen we een leidende positie innemen in de ontwikkeling van onze sector.

Benieuwd wat we voor uw organisatie kan betekenen?

We gaan graag met u in gesprek.