European Payment Report 2020 

De corona uitbraak heeft wereldwijd effect op de economie. Wat merken bedrijven daar nu al van en hoe zien zij de toekomst? Lees het in het European Payment Report 2020. Klik hier

Incasso voor de toekomst

Intrum is een bedrijf met een trotse historie en afkomst. Naast deze jarenlange historie hebben we een spannende toekomst voor de boeg. De technologische ontwikkelingen van vandaag, disruptieve bedrijfsmodellen, nieuw klant- en consumptiegedrag, zijn allemaal van invloed op ons en onze opdrachtgevers.

Intrum streeft er voortdurend naar om haar aanbod te verbeteren en nieuwe manieren te ontwikkelen om nog slimmer te werken. Door de combinatie van analyses en digitale innovatie opent voor ons de markt voor nieuwe, op maat gemaakte oplossingen. We blijven investeren in digitale data-oplossingen om zo nog betere klantenrelaties te kunnen creëren. Tegelijkertijd hopen we te blijven groeien, zowel in bestaande als nieuwe markten.

Onze markt leidende positie brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Ons werk kan alleen worden uitgevoerd als we erin slagen om het vertrouwen van onze opdrachtgevers en klanten te behouden. Intrum gaat verder dan compliance alleen, ethische behandeling vormt de kern van wie we zijn en wat we doen. We streven ernaar om te voldoen aan de hoogste normen in alles wat we doen, met een sterke professionaliteit en verantwoordelijkheid voor onze acties.

Onze visie is dat Intrum wordt vertrouwd en gerespecteerd door iedereen die krediet verleent en ontvangt. Met oplossingen die groei genereren en klanten helpen om schuldenvrij te worden. Door het creëren van gedeelde waarden voor individuen, bedrijven en de samenleving bereiken we dit.

Door het dagelijkse streven om vandaag een beetje beter te worden dan dat we gisteren waren, halen we het beste in elkaar naar boven. We groeien als individuen en teams om de toekomst van Intrum vorm te geven, waardoor we meer waarde creëren voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Verandering is een constant gegeven in onze wereld, maar we blijven ons ontwikkelen en hopen zo de weg naar een gezonde economie te leiden.