Next Generation Program

Ben je ambitieus, niet bang van verandering, nieuwsgierig en leergierig? Wil je in sneltempo nieuwe kennis en ervaring opdoen? Begin je carrière bij Intrum.

Intrum is binnen onze sector de onbetwiste marktleider, en daarom hebben we ook de verantwoordelijkheid om de sector beter te maken. Dat kunnen we alleen met het allerbeste talent. Intrum gaat al sinds 2017 op zoek naar toekomstige leiders en analisten om onze sector en onze activiteiten te blijven ontwikkelen via het Next Generation-programma. 

Maria Klockar Johansson werkt als Organization and People Development Director bij Intrum en is samen met Kim Rosseel verantwoordelijk voor het programma. In deze video hoor je Maria over het programma en waarom het voor Intrum belangrijk is:

Next Generation-programma: de details

Intrums programma voor pas afgestudeerden biedt een uitdagende maar leerrijke ervaring in een snel veranderende internationale onderneming, twaalf maanden lang. Een ervaring waarbij je inspanningen er echt toe doen, voor onze opdrachtgevers, voor eindklanten, voor Intrum, voor de samenleving, en vooral ook voor jezelf.

Het programma begint op 1 september 2022 en duurt een volledig jaar. Stagiairs oefenen dat hele jaar een voltijdse functie uit. In 2022 kunnen kandidaten uit Zweden, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, Finland, Hongarije, Griekenland en Spanje solliciteren voor het Next Generation-programma.

“Ik kan me geen betere manier voorstellen om aan een carrière te beginnen. Je groeit zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. Daarnaast leer je door Intrums internationale bril te kijken, en dat is op nationaal niveau ook nuttig.”

Iiro Alikärri, Next Generation Graduate in Finland 2019/2020

De modules

Het programma bestaat uit drie modules, waarbij je werkt in verschillende afdelingen met diverse teams, je netwerk uitbouwt en je vaardigheden en kennis ontwikkelt. Leergierig zijn en zelf een bijdrage leveren zijn essentieel. Je krijgt de kans om ervaring en inzichten op te doen, zowel in het kader van onze dagelijkse activiteiten als door specifieke projecten.

Tijdens de tweede module breng je twee maanden door in het buitenland in een van onze lokale organisaties, om nieuwe perspectieven te verwerven en andere mensen te ontmoeten.

Betekenisvolle ontwikkeling

Als je iets wilt betekenen, is wat je leert essentieel. Daarom word je zowel gesteund door een eigen persoonlijke mentor als door je manager. Je leerplan wordt afgestemd op jouw specifieke ambities en behoeften.

Tussen de modules in neem je samen met je Next Generation-collega's deel aan opleidingen over persoonlijk leiderschap, om je specialisatie- en leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. Je krijgt individuele opdrachten, maar ook groepsopdrachten samen met de andere deelnemers aan het programma, zodat je als team leert problemen op te lossen en samen te werken.

“Een van mijn favoriete aspecten van het Next Generation-programma is dat ik mensen uit andere landen en culturen leer kennen, met een uiteenlopende professionele achtergrond”

Albin Andersson, Next Generation Graduate in Sweden 2019/2020

Hoe kun je solliciteren?

Ons sollicitatieproces bestaat uit verschillende stappen, en we nemen tijdens het hele proces ruimschoots de tijd om jouw potentieel te ontdekken, maar ook jij krijgt de kans om ons beter te leren kennen. 

Voor het Next Generation-programma 2022/2023 kunnen externe deelnemers uit Zweden, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, Finland, Hongarije, Griekenland en Spanje solliciteren.


Het sollicitatieproces

Sollicitaties open

Sollicitatiegesprekken

Selectiecomité

Referentiecontrole

‹  Vorige Volgende  ›

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar gepassioneerde, innovatieve pas afgestudeerden met maximaal één jaar ervaring om Intrum te helpen het voortouw te nemen op weg naar een gezonde economie. 

Je beschikt over leiderschapsvaardigheden, maar hebt geen moeite om instructies te volgen. We bieden je van in het begin een grote verantwoordelijkheid. Je zult te maken krijgen met uitdagingen en kansen, inclusief een persoonlijk carrièreplan.

Analyst Graduate - Profile description

Management/Leadership Graduate - Profile description

Maak kennis met onze alumni

Maak kennis met Maria Wathne, afgestudeerd in 2018/2019

"Wat mij tijdens het jaar het meest voldoening heeft gegeven, is dat ik al mijn collega-stagiairs heb leren kennen en dat we samen als groep zijn gegroeid, en dat ik kennis kon maken met het heel brede perspectief van Intrum", zegt Maria Wathne, Management Graduate in het Next Generation-programma in Noorwegen.

Maak kennis met Márk Nyerges, afgestudeerd in 2018/2019

"Ik werk samen met heel getalenteerde en ruimdenkende mensen. Intrum is een snel groeiende onderneming waar ik zelf nieuwe dingen kan leren", zegt Márk Nyerges, Management Graduate in het Next Generation-programma in Hongarije.