Nieuwe medewerkers aan het woord

Bij Intrum werken ongeveer 10.000 medewerkers in 25 landen. Als marktleider op het gebied van credit management zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Onderstaand stellen de nieuwe medewerkers van Intrum Nederland zich aan u voor. Daarbij delen zij wat hen drijft in het werken voor Intrum.

Ricardo Graafmans: Casehandler BTC CMS & Investments

Over Ricardo

Mijn naam is Ricardo. Ik ben 22 jaar oud en mijn hobby’s zijn voetbal en waterpolo. In mijn vrije tijd ben ik graag met mijn vrienden, alhoewel dit het afgelopen jaar helaas niet vaak mogelijk was. Ik ben in april 2020 afgestudeerd in de studie Bedrijfsadministrateur Niveau 4. In mijn zoektocht naar een studie-gerelateerde baan ben ik terecht gekomen bij Intrum. Ik werk sinds 1 december op de afdeling BTC als case handler en zie dit als een leuke uitdaging.

Drijfveren

Wat mij altijd enorm drijft is dat mensen die ontevreden opbellen, uiteindelijk toch rustig en tevreden de telefoon ophangen omdat er een oplossing is gevonden voor hun probleem. Ik zie dit werk als de basis van mijn carrière en dat dit mij veel zal helpen in het ontwikkelen van mijn eigen vaardigheden. Ik hoop er in de toekomst nog veel moois uit te kunnen halen bij Intrum!

 

Desi Snoeijerbos: Casehandler BTC CMS & Investments

Over Desi

Ik vind het erg fijn om te sporten en dan doe ik voornamelijk aan fitness. Helaas is dat nu op de sportschool niet mogelijk dus ben ik veel aan het wandelen en probeer ik thuis wat oefeningen te doen.

Drijfveren

Wanneer een klant belt en boos of verdrietig is - omdat de klant wat open heeft staan en even niet weet hoe hij of zij dit moet oplossen - drijft het mij om dan samen met de klant een passende oplossing te vinden zodat de klant uiteindelijk alsnog tevreden ophangt en een goed gevoel over heeft gehouden aan het gesprek. Het drijft mij om de klant echt te kunnen helpen en samen met de klant tot een passende oplossing te komen.

 

Karlijn Vaandrager-Boer: Casehandler BTB & International

Over Karlijn

Ik heb sinds 10 maanden een dochter dus aan hobby’s (als ik die al had) kom ik niet echt toe. Wel doe ik mijn best om 3 keer per week te sporten.

Drijfveren

Het mooie aan mijn werk - vind ik -  is dat je een luisterend oor kunt bieden en een gesprek kunt voeren zonder dat je een oordeel velt. Dit is vaak het belangrijkste voor de persoon aan de andere kant van de lijn (en ook de grootste angst). Als je op basis van zo’n gesprek een betaalafspraak kunt maken die voor de klant haalbaar is en voor de opdrachtgever acceptabel, dan is dat natuurlijk fantastisch. Ik denk ook doordat je een gesprek voert zonder oordeel en met een luisterend oor, de drempel om contact op te nemen een eventuele volgende keer lager is.

 

Yves Sonneveld: Medewerker Insolvency

Over Yves

Ik ben een groot wijnliefhebber en heb ik een grote passie voor koken. Daarnaast reis ik graag. Verder ben ik me ten tijden van de corona epidemie gaan verdiepen en interesseren in moderne kunst, wat ik nu als amateurhandelaar koop en verkoop.

Drijfveren

Wat mij drijft in mijn werk is het komen tot een goede en gepaste oplossing voor alle partijen. Elk dossier vereist verschillend maatwerk wat het onvoorspelbaar en interessant maakt. Het geeft mogelijkheden om zowel coulant als streng en vasthoudend het gewenste resultaat te behalen.

 

Johan Klein Tiessink: Casehandler BTC CMS & Investments

Over Johan

Mijn naam is Johan klein Tiessink, inmiddels 57 jaar en in het verleden heb ik gewerkt bij twee verschillende deurwaarderskantoren. Mijn functie binnen Intrum is zaakbehandelaar
op de afdeling BTC. Mijn hobby’s zijn darten en lezen.

Drijfveren

Het leuke in mijn functie vind ik het directe contact met de klant en het zoeken naar een oplossing waar zowel de klant als wij ons in kunnen vinden.

 

Patricia Bakker-Kok: Casehandler BTC CMS & Investments

Over Patricia

Mijn naam is Patricia Bakker-Kok. Ik ben 35 jaar en mama van Dean (7) en Jenna (5). Sinds 2017 getrouwd met Jordi, met wie ik sinds 2005 samen ben. Wij hebben elkaar leren kennen in het zwembad in Krommenie. Daar speelden wij hele dagen tot sluitingstijd. Na elkaar even uit het oog te zijn verloren, zijn we elkaar toch weer tegen gekomen in het uitgaancircuit in Zaandam en sindsdien onafscheidelijk. Voor wat betreft mijn hobby’s en interesses staat met stip op nummer 1 mijn sportverslaving Crossfit. Ik kan toch wel met recht zeggen dat ik elke dag sport. Vanwege de nu geldende maatregelen ben ik genoodzaakt dit thuis in mijn eigen achtertuin te doen. Ik mis het sociale vlak daarvan echt enorm.

Drijfveren

Waar ik gelukkig van word zijn de klanten die bellen en zich realiseren dat wij hier zijn om te helpen. Ik wil het luisterend oor zijn en het teken van begrip. Ik wil adviseren en de drempel weghalen bij mensen om te bellen. Ik geniet wanneer ik met de klant een regeling heb mogen afspreken en vaak hoor ik dan ook de woorden: “Ik heb hier een weekend slecht van geslapen of ik ben helemaal van slag geweest hiervan, maar uiteindelijk is dit helemaal niet nodig geweest.” Dan heb ik mijn doel bereikt. Respect staat bij mij hoog. Behandel iemand zoals jijzelf ook behandeld wenst te worden.

 

Houda el Khabbaji: Sales & CRM Support medewerker

Over Houda

Ik ben een liefhebber van shoppen, lezen en reizen.

Drijfveren

Wat mij drijft in mijn werk? Ik probeer de klant zo goed mogelijk te helpen, een prettige relatie op te bouwen (wat voor mij betekent, transparantie, eerlijk en vertrouwen) en daarnaast haal ik mijn energie uit de fijne samenwerking met collega’s! Ik zeg altijd: medewerker blij, klant blij, dan zijn wij blij!

Over Kristan

Mijn naam is Kristan Bensbach. Ik ben 20 jaar en woon in Amsterdam. Naast mijn studie Rechtsgeleerdheid aan de UvA ben ik 2 dagen per week werkzaam in het studententeam bij Intrum. Mijn hobby’s zijn koken, muziek maken en sporten.

Drijfveren

Wat mij het meest drijft in mijn werk is de uitdaging om bij iedere afzonderlijke zaak een goede, passende oplossing te vinden voor klant en bedrijf, afhankelijk van de omstandigheden van het geval.

Over Aysenur

Mijn naam is Aysenur Hotaman. Ik ben 19 jaar oud en ik studeer Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden en vind ik het leuk om verschillende en unieke sneakers te verzamelen, oftewel ik ben een ‘sneakerhead’, zoals ze dat noemen. Ook lees ik graag boeken die betrekking hebben op het recht, dit helpt mij om uiteindelijk een rechtsgebied te kiezen voor mijn loopbaan. Op dit moment liggen mijn interesses in het bestuursrecht en voornamelijk als jurist in het bestuursrecht.

Drijfveren

Ik werk sinds oktober 2020 bij Intrum als incassomedewerker in het studententeam. Het studententeam is verantwoordelijk voor het inhoudelijk behandelen van dossiers. Wij proberen de klanten zo goed mogelijk te helpen om hun schulden op een haalbare manier te voldoen. Sinds jongs af aan vind ik het belangrijk om mensen te helpen met hun problemen. Ik sta dan ook altijd klaar voor anderen. Deze eigenschap van mij, drijft mij in mijn werk. Vele mensen die belanden bij Intrum zijn niet op de hoogte van hun openstaande vordering. Het is mijn doel dan ook om deze mensen zo goed mogelijk te begeleiden om de openstaande vordering te voldoen.

Ondanks dat ik nog maar kort werk bij Intrum, heb ik het naar mijn zin en is het erg leerzaam. Ik kijk ernaar uit wat de toekomst mij gaat brengen bij Intrum!