Facturatie en reminder services

Wij ontzorgen u graag door uw facturatie uit handen te nemen en uw klanten waar nodig te helpen met het voldoen van hun betalingsverplichtingen.

Facturatie

Ironisch genoeg is het betaald krijgen van een factuur een van de moeilijkste onderdelen van de business. Het vereist een facturatieproces, sales ledger management, factuurlogistiek en gerelateerde klantenservicefuncties. Met andere woorden: tenzij credit management uw core business is, kunt u uw resources wellicht beter anders inzetten.

Wij helpen onze opdrachtgevers door middel van een geavanceerde facturatie oplossingen. Dit biedt onze opdrachtgevers de mogelijkheid om de vrijgekomen resources te besteden aan hun core business.

Reminder services

Soms vergeten klanten hun rekeningen te betalen. Door hen een vriendelijke maar duidelijke herinnering toe te sturen, kunt u sneller betaald krijgen. Het risico van in gebreke blijvende facturen blijft tot een minimum beperkt, terwijl u tegelijkertijd een sterke klantrelatie onderhoudt. Intrum kan u helpen met “herinneringen”.

Onze reminder services zijn gebaseerd op onze diepe en grote kennis van en over betalingsprocessen. We passen strikte maar respectvolle processen toe die ervoor zorgen dat u sneller wordt betaald. Uw klantrelatie staat hierin voorop. We zorgen ervoor dat de goede relatie met uw klant in stand blijft. De bekende en gerespecteerde merknaam van Intrum laat uw klanten weten dat u waarde hecht aan betalingen binnen de betalingstermijn, zoals afgesproken tijdens het koopproces. Dankzij onze diepgaande kennis van betalingspatronen en betalingstrends, kan Intrum het ontwerp en de frequentie van betalingsherinneringen individueel en op maat aanpassen.

  • Op maat aangepaste herinneringen verbeteren de relaties met klanten;
  • Onze sterke merknaam versnelt betalingen;
  • Consistente en tijdige herinneringen.

Begin met onze reminder services om tijd vrij te maken voor uw core business. Wij zorgen voor een goede en tijdige follow-up van de ingestelde datumintervallen. Samen met u kunnen we tot de beste oplossing komen, welke u meer controle en flexibiliteit geeft.

Neem contact met ons op